Az Atigris Kínában a Magyar Évaddal

|

Az Atigris Informatika Zrt. is részt vesz azon az eseménysorozaton, amely szeptember elején indul Kínában, a két ország kapcsolatainak fellendítésére.

Az Atigris Informatika Zrt. is részt vesz azon az eseménysorozaton, amely szeptember elején indul Kínában, a két ország kapcsolatainak fellendítésére. A kilenc nagyvárosban zajló, a Magyar Évad Kínában címet viselő rendezvénysorozat kilenc nagyvárosban zajlik majd. Célja a magyar gazdaság bemutatása és a magyarországi befektetési lehetőségek megismertetése mellett, a magyar kultúra, gasztronómia és turizmus népszerűsítése. A rendezvény nagy jelentőségű gazdasági megállapodások aláírásával kezdődik az informatika, a mezőgazdaság és a környezetvédelem területén. Az egyik legjelentősebb üzlet a China Brand Trade Center létrehozásáról szóló szerződés lesz: a budapesti Asia Centerben és a mellette levő China Martban kétezer kínai cég telepszik meg, ott hozzák létre európai központjukat. Létrejöttét a kínai kormány is támogatja, várhatóan már szeptemberben betelepül az első száz vállalkozás, és rövid időn belül további ezer kínai cég hozza létre budapesti bázisát. Az Atigris Informatika tárgyalópartnerei között egyebek mellett az Alibaba.com a világ talán legnagyobb internetes kereskedelmi portálja illetve a Hipihi közösségi portál található.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.