Az Avnet sikeresen lezárta a Sun-disztribútor Access akvizícióját

|

Az Avnet Inc. 2007. január elején bejelentette, hogy sikeresen lezárult az Access Distribution 410,3 millió USD értékű akvizíciója. Az akvizíció révén az Avnet Technology Solutions a Sun Microsystems teljes termékskálájának vezető forgalmazójává vált.

A Sun termékek vezető disztribútorának és a GE leányvállalatának teljes integrációja a tervek szerint 2007. június végére operatív szinten is befejeződik. Az új céget az Avnet „Access Divízió” néven illeszti szervezeti struktúrájába, és a piaci ügylet 1,8 milliárd USD forgalomnövekedés jelent éves szinten a vállalat számára. Roy Vallee, az Avnet elnök-vezérigazgatója kijelentette: „Az Access megvásárlása kiemelkedően jelentős mértékben és értékes üzleti területeken erősíti csapatunkat az értéknövelt IT disztribúcióban. Az Avnet az Access műszaki adottságainak átvétele mellett több száz tehetséges munkatárssal gazdagodik, akikkel képesek leszünk arra, hogy Észak-Amerikában és Európában még több viszonteladó partnert szolgáljunk ki.” Az Avnet Technology Solutions az akvizícióval a Sun Microsystems teljes termékválasztékával kibővíti portfolióját, valamint olyan további gyártók márkáival, mint az Avaya, F5 Networks, McAfee és Nokia. Az Avnet ezzel párhuzamosan Franciaországra, Hollandiára, Portugáliára és Spanyolországra is kiterjeszti piaci jelenlétét az információ-technológiai termékek értéknövelt forgalmazásában. Az Access Distribution a General Electric leányvállalata, valamint a Capital Solutions társaság része, komplex számítástechnikai termékek, megoldások és szolgáltatások vezető értéknövelő forgalmazója. A Westminster-i (Colorado) székhelyű cég szolgáltatásainak széles skálája, valamint szaktudása révén piacvezető támogatást kínál a komplex számítástechnikai megoldásokkal piacra lépő partnereinek. Az elsősorban hálózati biztonság, tárolás, vállalati alkalmazások és a Sun Microsystems, Inc. rendszerplatformjai területén alkalmazott technológiákra fókuszáló Access Distribution innovatív megoldásai révén partnerei növelhetik jövedelmezőségüket, valamint versenyelőnyhöz juthatnak. Az Access Distribution számos szolgáltató, logisztikai és értékesítési irodát működtet az Egyesült Államokban és Kanadában, de Európában is jelen van.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.