Az Avocent család ismét új termékkel bővült!

|

Az új családtag az LCD17SWT16-202 nevet kapta. Ez a termék már létező eszközök lehetőségeit egyesíti.

Ez egy beépített 17 colos képernyővel, valamint beépített billentyűzettel és egérrel ellátott eszköz, ami az LCD17SRP konzol szerver és egy 16 portos Switchview KVM switch házasságából született. Az eszköz beépíthető egy normál 19"-os rackszekrénybe, és mindössze 1 unit vastag. A kábelei közül négy hat láb hosszúak (par numberje: CBL0029), és négy pedig kilenc láb (CBL0030). Ezzel a már meglévő szekrényekbe történő integrálást segíti. Ezzel egyidőben az Avocent piacra dob egy másik kábelcsomagot, ami egységesen nyolc láb hosszú. Rengeteg hasznos lehetőséget kínál a felhasználóknak, úgy mint - 1U mindössze, könnyű rack-be szerelhetőség - USB valamint PS2 interface - Időzáras biztonsági megoldás (meghatározott időközönként be kell jelentkezni) - Automatikus eszköz keresés a hálózaton (autoscan) - Szinte valamennyi operációs rendszert támogat - Könnyű PC csatlakoztaási lehetőség a KVM leállítása nélkül - Több mint 15 további switchview csatlakoztatható hozzá - Hőálló üveggel védett panel - Több nyelvű OSD menű

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.