Az Avocent elindítja akkreditációs programját az Adatközpontok megoldások szállítói számára

|

Az első partnerek akkreditációban részesülnek az adatközpontok megoldásiról szóló tréning elvégzése után.

Huntsville, 2008. március 3. Az Avocent Corporation elindította akkreditációs tréning programját dedikáltan olyan szolgáltatók, társaságok számára, akik kifejezetten az Adatközpontok számára szállítanak megoldásokat; a cél, hogy a partnerek minél több információt szerezhessenek, és bővíthessék szaktudásukat. Az előkészítő kurzus elvégzéét követően a következő partnerek szerezték meg a certifikációt: Asertiv; DataConnections, Inc.; 42U; Enterprise Control Systems; International Information Systems Group; Kelly Communications Systems, Inc.; MiraPath, Inc.; NER Data Products, Inc.; Pinebreeze Technologies, Inc.; Tenzing Corporation; Trusted Networks Solutions, Inc.; and Transition Products, Inc. "Vevőink egyre inkább előnyben részesítik a termékek és szolgáltatások megvásárlását megbízható partnerektől, mindemellett szükség van arra is, hogy a termék és szolgáltatás mellé megfelelő szaktudás is társuljon; köszönhető mindez annak, hogy az adatközpontok az idő múlásával egyre bonyolultabbá válnak. Azáltal, hogy ezen akkreditációs program lehetőségét felkínáljuk a partnereink részére, az elkötelezettség szintje növekedni látszik mind a partnereink, mind a vásárlóink oldalán" - mondta Steve Hammond, az Avocent channel marketing igazgatója. "Ez annak az egyéni műszaki tréningnek köszönhető, ami egy átfogóbb kép kialakításában nyújt hatékony segítséget azáltal, hogy bemutatják, hogy az Avocent megoldások hogyan képesek együtt működni az adatközpontok berendezéseivel együtt." Az akkreditációkurzust középpontba helyezik Avocent adatközponti megoldásai, köztük mindkettő körül, műszaki tréning egyéni termékeken és a tréning a megoldások integrációját illetően is kézbesíteni hatékony végtől végig az adatok adminisztrációt helyeznek középpontba Az akkreditációs kurzus középpontjában az Avocent adatközpont megoldásai állnak, beleértve az egyes termékek technikai tréningjét és azok integrációját az adatközpontokba. Az Avocent megoldások használatával az IT szakemberek munkáját teszik sokkal hatékonyabbá és rugalmasabbá, azáltal, hogy a teljes menedzsmentet kínál egyetlen interfészből. A tréning az alábbi eszközökre, megoldásokra terjed ki (a KVM switcheken és a Console menedzsmenten felül): * DSview3 Management Software - fizikai és virtuális szerverek felügyelete egy központosított menedzsment szoftver segítségével * LANDesk Server Manager - a DSview3 szoftver integrációjával teljeskörű in-band és out-of-band szerver menedzsment kialakítása valósítható meg * MergePoint- service processorral ellátott szerverek egységes menedzsmentje, beleértve a távoli hozzáférés, tápmenedzsment lehetőségét * Cyclades PM - távoli tápmenedzsment Bővebb információért az Avocent partner programmal kapcsolatban kérjük látogasson el a www.avocent.com/partners oldalra.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.