Az élen a SZÁMALK a VMware oktatási piacon

|

Bár csak tavalyi évben elején nyerte el a SZÁMALK Zrt. Magyarországon a hivatalos VMware oktatóközpont (VATC) címet, egyéves működése alatt, szoros küzdelemben, a piac vezető hivatalos oktatóközpontjává vált.

A cég eddigi teljesítményét és hozzáállását a VMware is elismerte, és a SZÁMALK-ot kiemelt partnerként kezeli a régióban. “A virtualizáció a jelen és a jövő meghatározó technológiája, így nem volt kétséges, hogy a VMware megkeresésére alapos és jól átgondolt üzleti tervet kell leraknunk, és ezt az oktatási üzletágat kiemelten kell kezelnünk. Köszönjük ügyfeleinknek,hogy hozzájárultak ezen sikerhez, és reméljük, továbbra is központunkat választják a VMware képzésekhez!” – mondta Nyisztor József, a SZÁMALK igazgatója. A költséghatékony megoldások alkalmazása egyre népszerűbbé válik, és ennek egyik legjobb példája a szervervirtulizációs infrastruktúrák alkalmazása, melynek vezető gyártója a VMware. A SZÁMALK modern környezetben, saját élő szerverparkkal, hivatalos tananyagokkal és minősített kereszttechnológiákban is jártas trénerekkel várja az érdeklődöket. A SZÁMALK 2010-ben számos új haladó szintű tanfolyamot, valamint Magyarországon eddig egyedülálló, kedvezményes árú VMware mérnök sorozatot is meghirdetett a képzési palettán.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.