Az ENIAC Computing bevezette a Hosting szolgáltatását

|

Az egyre terjedő pénzpiaci krízisben a legtöbb vállalat költségcsökkentéssel akarja ellensúlyozni csökkenő megrendeléseit. A költségek racionalizálásban nagy segítséget jelenthet egy jól felépített és profin menedzselt vállalatirányítási rendszer, amely naprakész adatokat szolgáltat a cégek pénzügyi helyzetéről.

Az ENIAC Computing 1994 óta jelen van a hazai ERP piacon, az általa kifejlesztett OMF/AB4 szoftvert számos cég megelégedéssel használja. A több mint egy évtizedes tapasztalatoknak megfelelően szakemberei az informatika napi változásait nyomon követve, a cégek igényeihez igazítva fejlesztik az OMF (operation, management & finance) és AB4 rendszert. Az ENIAC Computing új terméke az OMF és AB4 vállalatirányítási rendszerek ASP jellegű szolgáltatása, az ENIAC ERP Hosting. Melyek a HOSTING előnyei? Az OMF/AB4 szoftver egy, az interneten telepített szerveren helyezkedik el, amely bárhonnan, bármikor, biztonságosan, csupán egy egyszerű hálózati kapcsolat segítségével elérhető. A telephelynek nem kell a munkakörnyezettel egy helyre esnie, földrajzilag bárhol, akár több különálló projekthelyszínről is tudnak a szoftverrel dolgozni. Az ASP-Hosting - távoli alkalmazás szolgáltatással az ügyfél egy szolgáltatás csomagot vásárol meg hónapról hónapra. A HOSTING segítségével az üzemeltetési feladatot és annak költségeit a szoftvercég állja, az eléréshez mindösszesen egy internet vonalra van szükség. Nem kell vállalatán belül időt és energiát fordítania a központi szerverek üzemeltetésével járó számos feladatra, a szerverek modernizálására, a mentések folyamatos elkészítésére, azok biztonságba helyezésére. Nincsenek többé rejtett költségek, egyszerűen tervezhetővé válik a vállalat irányítási rendszer jövőbeni üzemeltetési FIX költsége. A felhasználónak nincs szüksége nagy hardverigényű notebookra vagy PC-re, sem extrém sávszélességre, bőven elegendő egy ADSL vonal és a 3G sávszélesség. Az Internet segítségével, a CloudComputing elterjedésének köszönhetően az OMF/AB4 rendszer hosting konstrukció biztonságos, költséghatékony és megbízható formájában elérhetővé vált a kis – és nagyvállalatok számára.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.