Az Epicor nyerte a nemzetközi Stevie Díjat az International Business Awards díjkiosztó gálán

|

A globális középvállalati piac számára fejlesztett ügyviteli megoldások vezető szállítója, az Epicor Software Corporation nyerte meg az Év Legjobb Észak Amerikai Multinacionális Vállalatának járó díjat, továbbá az “Év elnöke” és az “Év Marketing Kampánya” kiemelt elismeréseket a 2010-es International Business Awards díjkiosztón.

A vállalatok költségcsökkentését, folyamatjavítását és a fogyasztói érzékenységét támogató újgenerációs ERP megoldás legújabb verziójának segítségével az Epicor folyamatosan növekszik úgy a specifikus iparági, mint a földrajzi piacokon. Egyre több típusú vállalatnak egyre több országban kínálja díjnyertes termékét és az abból származó piaci előnyöket: „Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy kiváló gazdasági szakemberek az Epicort választották az Év Legjobb Észak Amerikai Multinacionális Vállalatának” – mondta George Klaus, az Epicor elnök-vezérigazgatója. „A Web 2.0 alapokra és szolgáltatás orientált technológiákra épülő legújabb ERP megoldás áttörést jelent a piacon úgy rugalmasság, mint a könnyű használat tekintetében.” Ebben az évben a nemzetközi Stevie-díj nyerteseit több mint 40 ország cégei és magánszemélyei által ajánlott mintegy 1700 jelöltből választották ki. „A zord gazdasági környezet ellenére az IBA résztvevőinek száma nőtt, amely ezen nemzetközi díj fontosságát is illusztrálja” – mondta Michael Gallagher, a The Stevie Awards elnöke. Az International Business Awards az egyetlen globális, mindenre kiterjedő üzleti díjprogram, amely az üzleti életben nyújtott nagyszerű teljesítményeket ismeri el. Négy kategóriában osztják ki: Amerikai üzleti díjak, Nemzetközi üzleti díjak, Női vállalkozók valamint az Értékesítési és Ügyféltámogatás díjak. Mindenféle méretű és típusú cégek megkaphatják, a díjak a világ bármely pontján a munkahelyeken nyújtott kimagasló teljesítményt ismerik el. A becenevét a görög „koronás” szóból eredeztető Stevie-díjat gálavacsora keretein belül adják át a győzteseknek, 2010 szeptemberében, a törökországi Isztambulban lévő Ritz-Carlton Hotelben. Az Év Legjobb Észak Amerikai Multinacionális Vállalatának járó díj mellett az Epicor megszerezte az “Év elnöke” és az “Év Marketing Kampánya” díjakat is, ez utóbbit a TCO (Total Cost of Ownership, azaz bekerülési és üzemeltetési összköltség) nevű kampányával. A Stevie nyertesek teljes listája itt megtekinthető: www.stevieawards.com/iba A vállalat elismeréseinek listáját gyarapítja az is, hogy az Epicor egyik ügyvezetője bekerült az Everything Channel CRN Top Üzletasszonyai közé. A Top Women of The Channel éves listája olyan női vezetők teljesítményét ismeri el, akik beszállítói vállalatoknál, disztribútoroknál vagy szolgáltató vállalatoknál dolgoznak, és kiemelkedő hatással vannak a technológiai iparág jövőjére. Lauri Klaust a technológiai és innovációs fejlesztések területén végzett munkájáért részesítették elismerésben.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.