Az ESET bejelentette üzleti megoldásainak új generációját, az ESET Endpoint Security és az ESET Security Suite BETA verzióját

|

A szoftveres támadások, vírusok elleni proaktív védekezés terén piacvezető ESET a napokban jelentette be az üzleti felhasználók részére kifejlesztett új termékeinek BETA verzióit, amelyek az ESET Endpoint Security BETA és ESET Endpoint Security Suite BETA névre hallgatnak. Az új üzleti megoldások a felhasználók számára tavasztól lesznek elérhetőek.

A fennállásának 25 éves jubileumát idén ünneplő ESET, a NOD32 gyártója, a termékek nyilvános tesztelésére ezúttal az IT rendszergazdákat kérte fel. Az ESET következő generációs védelmi megoldásai piacvezető proaktív védelmet jelentenek az informatikai eszközökre leselkedő minden veszéllyel szemben. A kis rendszerigényű védelem és fejlett távmenedzselhetősége révén - bármilyen méretű vállalkozás számára ideálisan testre szabható megoldás. A mindkét szoftvercsomaghoz tartozó ESET Remote Administrator 5 BETA tartalmazza a Web Dashboards-ot és a Role Based Administration-t, amelyek a munka különböző szintű automatizálását, és a végpontok minden elképzelhető módon történő távvezérlését lehetővé teszik. Az új szoftvertermékek kapcsán nem egy szimpla frissítésről – vagy divatos szóval „rebranding”-ről – beszélhetünk, két valóban új, az üzleti felhasználók részére kifejlesztett termékről van szó. Az új megoldások (az olyan – már bizonyított – funkciókkal ötvözve, mint a Live Grid, a HIPS vagy a Vírus adatbázis/Program modulok visszaállítása) rendkívül hasznosak lehetnek az IT-szakemberek és rendszergazdák számára. – Számos funkciót jelentősen továbbfejlesztettünk – mondja Palo Luka, az ESET informatikai igazgatója. – Az új termékek esetében olyan korszerű és modern eszközöket fejlesztettünk, amelyek minden üzleti rendszerben kiváló szolgálatot tehetnek. A termékek tesztfázisban vannak, és ezúttal rendhagyó módon szeretnénk tesztelésre invitálni partnereinket, hogy legyen lehetőségük kipróbálni a termékeket és visszajelzéseket küldeni nekünk. Minden észrevétel rendkívül hasznos számunkra – tette hozzá Palo Luka. Az új generációs ESET Endpoint Security az ESET már jól ismert, magas minőséget képviselő üzleti megoldásainak hagyományát folytatja. A zászlóshajó ESET Endpoint Security Suite rendelkezni fog tűzfallal, web-kontrollal és spamszűrővel, míg az ESET Endpoint Security ezek nélkül a modulok nélkül jelenik meg. Mindkét termék része az ESET Remote Administrator 5. A két termékcsoport végleges verziójának piacra dobását az idei évre tervezi az ESET, a jelenlegi béta-kibocsátás célja az, hogy a cég meghallgathassa üzleti ügyfelei igényeit, javaslatait, hozzászólásait. További információk az ESET Endpoint Security BETA és az ESET Endpoint Security Suite BETA termékekről az ESET weboldalán (http://www.eset.com/beta/endpoint/). Az ESET szeretné megköszönni üzleti partnereinek, hogy tevékenyen részt vesznek az ESET BETA programban. Ha bármilyen problémát tapasztalnak, vagy egyszerűen csak visszajelzést szeretnének küldeni, kérjük, töltsék ki a http://www.eset.com/beta/form/ oldalunkon található űrlapot, vagy írjanak a support@sicontact.hu címre. További információ: APROK PR Jávor Zsófia PR specialist eset@aprok.hu Mobil: 30-627-5205

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.