Az IBM díjazta az Avnetet

|

Az IBM a 2006-os év legjobb üzleti partnerének járó oklevéllel díjazta az Avnet Technology Solutions-t. A kiemelkedő teljesítményt a szoftver disztribúcióban érte el az Avnet, amely kategóriában az IBM vezetői a legjobbnak ítélték a céget.

A \"2006 - Az Év Üzleti Partnere\" díjat február elején vehette át az Avnet menedzsmentje a Petneházy Club Hotelben rendezett IBM Business Partner Kick-Off rendezvényén. Az eseményen Dr. Paál Péter, az IBM vezérigazgatója és Balogh Attila, az IBM partnerkapcsolati igazgatója adta át az elismerő oklevelet az Avnet menedzsmentje számára, és ezzel a díjjal értékelték a kiemelt IBM Business Partner 2006-os munkáját. Az IBM vezetői kiemelték, hogy a tavalyi év során az Avnet volt a legsikeresebb az új üzleti partnerek toborzásában, disztribúciós kapcsolatok kiépítésében. Bartha Péter, az Avnet cégvezetője szerint nagy siker és megtiszteltetés az IBM elismerése. - A cég kollégái számára valódi motivációt jelent az oklevél, és fontos gesztussal értékeli a tavalyi disztribúciós munkánkat, projektjeinket. Fő helyre tesszük az irodánkban az IBM oklevelet, hogy motiváljon és emlékeztessen is a feladatokra - mondta az Avnet vezetője. Az Avnet Technology Solutions Kft. sikeréhez hozzájárult, hogy az elmúlt évben az IBM szoftver üzletága 20 százalékkal növelte forgalmát, ugyanakkor a disztribúció során jelentős hozzáadott értékű szolgáltatásokkal támogatta üzleti partnereit. A kereskedelem mellett, az Avnet partnerei fontos és megbízható sales, marketing-PR aktivitásokkal segíti az eladásokat, rendszeres eseményeken, konferenciákon mutatják be közösen viszonteladói és végfelhasználói szoftvermegoldásaikat. Az aktivitások mellett, az Avnet folyamatosan képzi partnereit az új termékek és szolgáltatások bevezetésekor. A cég szoftver üzletágának munkatársai is friss IBM Lotus, Tivoli, DB2 termékvizsgákkal rendelkeznek, amely alapfeltétele az IBM termékek disztribúciójának, és a csapat dedikált szoftver specialista munkatársa folyamatos technikai és tréning támogatást nyújt a partner cégek, valamint a felhasználók kollégái számára.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.