Az IBM és az SPSS együttműködik a prediktív elemzések fejlesztése érdekében

|

Az SPSS Clementine és Predictive Enterprise Services adatbázison belüli prediktív elemzést tesz lehetővé a DB2 Warehouse 9.5-ben.

Az IBM együttműködik az SPSS Inc.-vel az IBM DB2 Wraehouse 9.5-ön belüli prediktív elemzési megoldások szállítása érdekében, Ezáltal a felhasználók gyorsan valós idejű betekintést nyerhetnek adataikba, így versenyelőnyhöz juthatnak, valamint ők vezérelhetik az üzleti kihívásokat. Az együttműködés értelmében az SPSS Clementine prediktív elemzési technológiát és a Predictive Enterprise Services plattformot integrálták a DB2 Warehouse 9.5-be, mely lehetővé teszi az adatbányászat és scoring adattárházon belüli futtatását. Az adatbányászat prediktív elemzési platformon való kombinációja a DB2 Warehouse-on belül egy grafikus felületet biztosít a felhasználóknak, melyen gyorsan hozhatnak létre és alkalmazhatnak adatbányászati modelleket. Az új technológiával az adatokban lévő rejtett minták meghatározhatók, megjeleníthetők, valamint gyorsan alkalmazhatók az üzleti folyamatok javítása érdekében. Az SPSS Prediktív Enterprise Services tovább növeli a DB2 Warehouse 9.5 adatmenedzsment képességeit a prediktív elemzési feladatok automatikus tárolásával, így biztosítva az IT beruházások magasabb megtérülését. „Az SPSS megoldásaival kiegészítve a mi üzleti intelligencia megoldásainkat, a felhasználóknak egy olyan prediktív elemzési eszközt adunk a kezükbe, mely valós idejű betekintést biztosít adataikba.” Mondta Arvind Krishna az IBM Data Servers elnökhelyettese.”A DB2 és az SPSS prediktív megoldásai segítségével a felhasználók képesek azonosítani és menedzselni a problémákat és az új üzleti lehetőségeket.” Az SPSS prediktív szoftvereit és megoldásait világszerte különféle iparágakban – a pénzügytől, a telekommunikáción át a kereskedelemig és az államigazgatásig – használják a vállalatok a fontos üzleti döntések megalkotásában és a bevétel növelésnek érdekében. Olyan üzleti problémákra és kihívásokra kaphatók segítségével válaszok, mint például a hitelkockázat csökkentése, fogyasztói hűség növelése, csalások felderítése és kivédése. „AZ SPSS adatbányász felhasználóinak nagy segítségére lehetnek a DB2 Warehouse 9.5 terhelésmenedzsement képességei.” Mondta Colin Shearer, az SPSS marketing stratégiáért felelős senior elnökhelyettese. „A terhelésmenedzsment funkció még hatékonyabb interaktív adatbányászatot biztosít nemcsak a működési terhelések priorizálása által, hanem az alapvető rendszereszközök priorizálásával is. Az SPSS azon képessége, hogy a prediktív elemzésekhez kombinálja a strukturált és strukturálatlan adatokat, kiegészítve a DB2 Warehouse-ba beépített adatbányászati algoritmusokkal, tökéletes megoldást jelet bonyolult valós idejű elemzések elvégzéséhez is.” Olaszország vezető bankja, a Banca Lombardia az IBM DB2 és az SPSS Clementine adatbányászati technológiáját használja, hogy ügyfelei viselkedését jobban megismerje, emellett betartsa a nemzetközi szabályozási irányelveket, valamint új piacokra terjeszkedjen.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.