Az ICBC is a Crescendo partnere

|

A világ egyik legnagyobb bankja az ICBC (Industrial & Commercial Bank of China) szerződést kötött a Crescendo Networks-sel.

A szerződés keretében Crescendo Maestro platformot telepítettek a webes alkalmazások konszolidálásához. A telepítést az indokolta, hogy a bank szolgáltatásait több, mint 2,41 millió céges partner, valamint 170 millió magánszemély éri el interneten keresztül világszerte. Ennek a terhelésnek a feldolgozásához kíváló technikai megoldást nyújt a Crescendo. A bank hosszas tesztelés, illetve kiválasztás során döntött az izraeli cég mellett. "Nagyon boldogok vagyunk a Crescendo megoldásával, ami megoldotta a problémánkat az Internetes banki rendszerünkben" nyilatkozta Sanly Hui az ICBC technikai igazgatója.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.