Az IDC szerint is a NetApp Data ONTAP a világelső tároló oprendszer

|

A független piackutató cég 2012-es évi forgalmi statisztikái szerint mind forgalom, mind leszállított kapacitás alapján a Data ONTAP tároló operációs rendszert futtató eszközökből adták el a legtöbbet a világon. Az IDC „Branded Storage OS” mérései alapján a nyílt hálózatos tárolórendszerek kategóriában 15,8%-os forgalmi értékkel és 21,4%-os kapacitási részesedéssel érte el az első helyezést a Data ONTAP.

Az IDC 2012-es forgalmi statisztikái alapján kimutatta, hogy [b]mind forgalom, mind leszállított kapacitás alapján a Data ONTAP tároló operációsrendszert futtató eszközökből adták el a legtöbbet a világon.[/b] A [b]független[/b] piaci elemző „Branded Storage OS” mérései alapján a nyílt hálózatos tárolórendszerek kategóriában 15,8%-os forgalmi értékkel és 21,4%-os kapacitási részesedéssel érte el az első helyezést a Data ONTAP. A [b]konkurensek széttöredezett tárolási portfolió[/b]jával ellentétben a [b]NetApp egységes platform[/b]jával szolgálja ki a SAN és NAS, illetve a kisvállalatitól a legnagyobb vállalati-szolgáltatói szegmensig bezárólag ügyfelei tárolási igényeit. Az immáron [b]több mint 20 éve tartó folyamatos innováció[/b] során a Data ONTAP az ügyfelek változó igényeihez igazodva fejlődött. A legújabb, 8.x verziójú fürtözött Data ONTAP a már jól ismert gazdag adatkezelési (hatékonysági, biztonsági) funkcionalitást kombinálja a [b]szinte korlátlan horizontális „scale-out” skálázhatóság[/b]gal és a [b]folytonos adatelérés[/b]t biztosító rendelkezésre állással. A[b] fürtözött Data ONTAP[/b]-et választó ügyfelek olyan agilis tároló infrastruktúrát építhetnek, melynek segítségével a robbanásszerűen növekvő – akár évente duplázódó – tárolt üzleti adatmennyiséget megfelelően menedzselve közvetlen üzleti, piaci előnyöket érhetnek el. A fürtözött Data ONTAP [b]teljes beruházásvédelem[/b] mellett is bevezethető, hiszen akár [b]régebbi NetApp eszközök, illetve más gyártók tárolói is újrahasznosíthatóak[/b]. A fürtözött Data ONTAP rendszert már olyan szervezetek is bevezették, mint a sok petabájtnyi adatot feldolgozó genfi központú [b]CERN[/b] kutatóintézet, a közel tízezer alkalmazottat foglalkoztató és több ezer betegágyat kezelő belgiumi UZ Leuven kórháza, vagy a több tízezer virtuális gépet futtató PeakColo nemzetközi felhőszolgáltató. Bővebb információért tekintse meg az alábbi oldalakat: http://www.netapp.com/us/company/news/press-releases/news-rel-20130307-39822.aspx http://www.youtube.com/watch?v=EVpS2ERNSJM

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.