Az Interware és az Agnitum szorosabbra fűzi együttműködését

|

Az Interware Zrt., az egyik legnagyobb hazai internet szolgáltató stratégiai partneri megállapodást kötött az Agnitummal, az Outpost biztonsági termékcsalád fejlesztőjével. Ennek részeként az Interware az Outpost Network Security-t ajánlja vállalati ügyfeleinek.

Az Agnitum termékek magyarországi kizárólagos forgalmazását ellátó Nollex Nemzetközi Kft. és az Interware Zrt. már 2008-tól együttműködik, melynek keretében az Interware az Agnitum teljes körű védelmet nyújtó Outpost Security Suite Pro megoldását teszi hozzáférhetővé minden új ADSL-előfizetőjének. A két vállalat kapcsolata most új szintre helyeződött a stratégiai partnerséggel, melyhez az Outpost Network Security vállalati védelmi megoldás biztosítja a stabil alapot. - Úgy érzékeltük, hogy a tavaly óta értékesített Outpost Security Suite Prónak igen kedvező a visszhangja egyéni előfizetőink körében - jelentette ki Pámer Róbert, az Interware vezérigazgatója. - Ez a modul rendszerű tűzfal, kémprogram- és vírusirtó, valamint spamszűrő alkalmazás egy csapásra megszabadítja az otthoni és a kisvállalati ADSL-felhasználókat a számítógép védelmének a gondjától. Logikus lépés volt, hogy vállalati ügyfeleink biztonsága érdekében egy hasonlóan teljes körű védelmi megoldást keressünk, amit nyugodt szívvel ajánlhatunk nekik. Az otthoni változattal szerzett jó tapasztalatok miatt az Outpost Network Security-re esett a választásunk és úgy tűnik, nem kell csalódnunk. Az Outpost Network Security az intézmények informatikai védelmére kifejlesztett megoldáscsomag a kis- és középvállalkozásoktól kezdve a nagyvállalatokig. Védi a helyi hálózatokat a külső támadásoktól, távol tartja a végpontoktól a kártevőket, megakadályozza a belső információk nyilvánosságra kerülését. Szabályozza az alkalmazottak internet használatát, és leveszi az elfoglalt IT-munkatársak válláról a védelem telepítésének és kezelésének feladatát. - Az informatikai biztonság fogalmába ma már nem csupán a peremvédelem (tűzfal, vírusszűrés stb.) tartozik. Közhely, hogy az adatlopások jó része például a vállalaton belül történik. Az Outpost Network Security USB-port blokkolás funkciójával megakadályozható az érzékeny adatok kimásolása vagy éppen egy mobil internetes eszköz csatlakoztatásával a vállalati tűzfal ''megkerülése'' - mondta Kecskés Győző, a Nollex ügyvezető igazgatója. - Teljesebb védelmet biztosít, mint egy csak a kívülről jövő fenyegetésekre figyelő megoldás. - Persze nem elég, ha egy termék jól záródó védelmet biztosít - vélte Pámer Róbert -, a könnyű kezelhetőség ugyanilyen fontos, hiszen egy elfoglalt rendszergazda nem ér rá időt vesztegetni egy nem jól áttekinthető kezelőfelülettel. Szerencsére az Outpost Network Security magyar nyelvű, egyszerű irányítófelületével nem kell ''birkózni''. A távtelepítés és a frissítések ugyanolyan egyszerűen végrehajthatók, mint a kliensek vagy a folyamatnaplók áttekintése. Nem véletlen, hogy erre a termékre esett a választásunk, melyet ezért ajánlunk a kis- és középvállalatoknak, de a nagyobb cégeknek is. Az Agnitum Outpost Network Security az Interware-től árkedvezménnyel rendelhető meg. További tájékoztatás: http://interware.hu/index.php?m=product&productcatid=34

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.