Az iskolakezdéshez nyújt segítséget a ZyXEL új áraival

|

A ZyXEL új akcióval indítja az őszt, ezáltal is igyekszik hozzájárulni a megfelelő otthoni hálózat minél költségtakarékosabb kialakításához. Az akcióban részt vevő Bestseller eszközök között megtalálhatóak a műanyagházú, port priorizációra képes switch-ek, az új NBG-418N vezeték nélküli N router, és a számos díjat elnyert NSA310 adattároló is. A promóció időtartama alatt ezen eszközök minden eddiginél kedvezőbb áron érhetőek el egészen év végéig.

Az eszközök új árai: NBG-418N (Wifi router, magyar menüvel, 300 Mbps) – 5590 Ft + Áfa GS-105S/GS-108S gigabit média switch –4190 Ft/6690 Ft + Áfa NSA 310 adattároló (1HDD-vel /3TB/, magyar menüvel) – 13 690 Ft + Áfa Switchek A ZyXEL GS-105S/GS-108S gigabit média switch-ek azoknak a felhasználóknak a legideálisabbak, akik otthonukban egyszerre több eszközt működtetnek és szeretnének ezek között fontossági sorrendet felállítani. A QoS funkció lehetőséget ad a nagy sávszélességet igénylő alkalmazások (pl.: videó- és online játékok) közötti rangsorolásra, így biztosítva a megfelelő felhasználói élményt. A switch-ekhez 8 különféle eszköz csatlakoztatható (intelligens TV, DVD/Blue-ray lejátszó, játékkonzolok), ezek pedig egyenként gigabites sebességgel használhatók. A switchek az áramforráshoz való csatlakoztatás után rögtön működésbe lépnek, így nem igényelnek külön konfigurációt. A GS-105S/GS-108S típusok megfelelnek a IEEE 802.3az EEE (Energia-hatékony Ethernet) szabványnak, készenléti üzemmódban csökkentett energiafogyasztással működnek és a csatlakoztatott eszközök számának, valamint a kábelhossznak megfelelően szabályozzák az áramfogyasztást is. WIFI router Az NBG-418N otthoni router stabil és megbízható vezeték nélküli kapcsolatot biztosít a webes szörfözéshez, adatmegosztáshoz és multimédia streaminghez. A 802.11n szabványnak köszönhetően a vezeték nélküli hálózaton belül az akár 300 Mbps sebességű adatátvitel is létrejöhet. A router teljesítménye optimalizálható a meghatározott adatforgalmak kategorizálásával és priorizálásával. Az NBG-418N egyszerűen aktiválható a WPS (Wi-Fi Protected Setup) gomb megnyomásával, egyszerű és gyors adatátvitelt és teljes körű biztonságot garantálva, emellett további titkosítási lehetőségek (WEP, WPA-PSK/WPA2-PSK) is rendelkezésre állnak. A router környezetbarát kialakítása, illetve a switch-ekhez hasonlóan lehetővé teszi az áramfogyasztás csökkentését, amikor az nincs használatban. Adattároló Az NSA310 egylemezes adattárolót kategóriájában az egyik legtöbb díjat elnyert médiaszerverként tartják számon. A konfigurációs felület egésze elérhető magyar nyelven. A felhasználók egyszerűen igényeikhez alakíthatják az eszköz funkcióit. Az USB portok lehetőséget biztosítanak a szünetmentes tápegység, vagy a nyomtató csatlakoztatásához is.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.