Az LLP az Infor család tagja lett

|

Az Infor hivatalos partnere lett a közép-kelet európai régióban jelen lévő, üzleti és pénzügyi megoldásokat képviselő LLP Csoport. Az Infor a világ harmadik legnagyobb üzleti szoftver szállítója és tizedik legnagyobb szoftvercége.

Az LLP Csoport megalakulása óta az angliai Systems Union által kifejlesztett üzleti és pénzügyi szoftvermegoldás, a SunSystems hivatalos forgalmazója a régióban. A tavalyi év során az Infor nagyszabású akvizíciósorozatot hajtott végre, amelynek keretében felvásárolta többek között a Systems Union Csoportot. A felvásárlással az LLP a közép-kelet európai térség elsőszámú Infor partnere lett. Adam Bager, az LLP Csoport elnöke így vélekedik a cég életében bekövetkezett jelentős eseményről: - Ez egyrészről egy olyan változás, amely garanciát jelent a Systems Union portfolió, így a SunSystems és más üzleti termékek jövőjére és további erősödésére. Nagy örömünkre szolgál, hogy a SunSystems az Infor “nemzetközi” pénzügyi megoldása lett, és számos az Infor által fejlesztett alkalmazás magját képezi majd a jövőben. Szintén jó hír számunkra, hogy az Infor a jövőben folytatja a SunSystems termékek következő generációinak fejlesztését is, amelyek várhatóan 2007-től jelennek meg a piacon. Az Infor az akvizíciókkal kiterjesztette integrált vállalati szoftver megoldásokból és piacvezető független megoldásokból álló portfolióját, amely a vállalatirányítási rendszerek mellett pénzügyi és üzleti intelligencia alkalmazásokat is tartalmaz. Az Infor család tagjaként az LLP is szélesíteni kívánja termékkínálatát annak érdekében, hogy a meglévő és potenciális ügyfelei számára nagyobb termék- és szolgáltatás-választékot tudjon biztosítani. - Mindig a leginkább megfelelő megoldást szeretnénk biztosítani ügyfeleink számára, ezért arra törekszünk, hogy folyamatosan bővítsük a termékkínálatunkat, hogy a különböző igényeknek megfelelően különböző rendszereket ajánlhassunk - tette hozzá Adam Bager. Az Infor a 2,1 milliárd dolláros árbevételével a világ leggyorsabban növekvő vállalati szoftver szállítója. Székhelye az Egyesült Államokban található, de a világ száz országában vannak irodái. Magyarországi és régiós jelenlétére nagy hangsúlyt fektet, megoldásait partnereivel együttműködve egy road-show keretében mutatja be a nagyközönség számára. A nagyszabású rendezvénysorozat februárban megrendezett budapesti állomásán az LLP, mint a régió egyik legjelentősebb partnere is képviseltette magát.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.