Az MTC a ProCurve-t választotta

|

A ProCurve Networking a közelmúltban bejelentette, hogy a vállalat termékeit választotta a Microsoft Technológia Központjai (MTC – Microsoft Technology Center) számára szerte a világon.

A Microsoft már telepítette, illetve napjainkban telepíti a ProCurve vezetékes és vezeték nélküli hálózatait nyolc észak-amerikai MTC központjába, valamint a Kínában, Dubaiban, Franciaországban, Németországban, Indiában, Írországban és az Egyesült Királyságban lévő központjaiba. Az MTC központok hálózati infrastruktúrájának egyedüli szállítójaként a ProCurve egységes támogatást biztosít majd az új termékek kipróbálásához, integrációs teszteléséhez és bemutatásához az MTC ügyfelek számára, akik biztonságos és magas szintű rendelkezésre állást nyújtó hálózatokat igényelnek. A ProCurve infrastruktúrája a hardver bővítése vagy cseréje nélkül teszi lehetővé az ügyfeleknek a termékeik és szolgáltatásaik egyszerű módon való tesztelését egy olyan hálózati környezetben, amelyet a fejlett alkalmazások menedzselésére terveztek. Az MTC központokat 2001-ben hozták létre a Microsoft és stratégiai partnerei által kifejlesztett legújabb technológiák bemutatására. Minden MTC központban a szakembergárda az ügyfelekkel közösen tervezi és értékeli a testreszabott termékeket, felhasználva a Microsoft és együttműködő partnereinek a technológiáit, beleértve a ProCurve-t, mielőtt bevezetésre kerülnének az ügyfelek informatikai környezeteiben. „A ProCurve berendezései világszerte kiemelkedő fontosságúak a technológiai központjaink számára. Az MTC központok valamennyi látogatója tanúja lesz a ProCurve technológiáján alapuló hálózat megbízhatóságának.” – állapította meg John Mathieu az MTC Global Alliance igazgatója. ’A ProCurve infrastruktúrája az MTC központoknak jelentősen továbbfejlesztett hálózati teljesítményt és alkalmazkodó képességet nyújt a biztonság területén tett engedmények nélkül.” Az MTC hálózatok jellemzője a ProCurve díjnyertes 5400zl Switch sorozata, amely Gigabites teljesítményt, hálózati intelligenciát és szabályozást nyújt a hálózat peremén. Az MTC hálózatok kihasználják a 10 Gigabites ProCurve 2900 Switch sorozat nagy sávszélességét, „plug-and-play” működését és stackbe köthetőségét is. Mindezek mellett a központok használják a ProCurve 5300 Switch sorozatot a skálázható Layer 2, 3 és 4 hálózati kapcsoláshoz, kompakt, 4 vagy 8 szabad modulhelyet kínáló kivitelben. A mobil hálózati igények kielégítésére az MTC központok a ProCurve Access Point 530 eszközt használják, amely megvédi az MTC-k hálózatait és erőforrásait a jogosulatlan hozzáféréstől. A vezetékes és a vezeték nélküli infrastruktúra menedzselésében az MTC központokat a ProCurve Identity Driven Manager támogatja, amely egy beépülő modulja a ProCurve Manager Plus szoftverének, amelynek a biztonsági és teljesítmény beállításai segítik az adminisztrátorokat, hogy hatékonyan menedzseljék a felhasználókat és a hálózatba kapcsolt eszközöket. A ProCurve hálózati megoldásairól, termékeiről és élettartam garanciájáról bővebb információ található a www.procurve.com weboldalon.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.