Az OKI Printing Solutions felkészült a Vista fogadására

|

Az OKI Printing Solutions immáron hivatalosan is megerősítette, hogy termékkínálatának döntő többségéhez biztosítani fogja a 2007. január 30.-án hivatalosan kereskedelmi forgalomba kerülő Microsoft Windows VistaTM operációs rendszerrel kompatibilis nyomtatóvezérlőket.

A Vista rendszerhez fejlesztett nyomtatóvezérlőket a vállalat regionális honlapjáról lehet majd letölteni 2007 februárjától, de számos vezérlő már a Vista dobozos kereskedelmi verziójában eleve rendelkezésre áll majd. A cég teljes körű Vista támogatást biztosít majd legújabb generációs nyomtatóihoz és többfunkciós nyomtatóihoz, valamit a régebbi termékek többségéhez. Az OKI Printing Solutions ügyfelei rendelkezésére áll egyéni igényeket teljesítő vállalati dokumentum és munkafolyamat-kezelés kialakításával kapcsolatosan, továbbá saját fejlesztésű alkalmazásokkal segíti elő a biztonsági és dokumentum-kezelői rendszerek integrációját, valamint a régebbi eszközökkel való kompatibilitás kiépítését. Kérjük azon ügyfeleinket, akik igényt tartanak fenti szolgáltatásainkra, hogy ez ügyben lépjenek kapcsolatba az OKI Printing Solutions helyi képviseleti irodájával. A Vista rendszerrel való nyomtatás főbb előnyei: - Egyszerűbb, az ipari szabványok szélesebb körét támogató struktúra, a hálózati és multifunkciós nyomtatók telepítése jobban automatizálható, beépített biztonsági rendszerek - Hatékonyabb és rugalmasabb vezérlés, a nyomtatási megoldások gyors és egyszerű testreszabása - Promóciós anyagok és profi dokumentumok házon belüli késztésére alkalmas egyszerű de hatásos szoftvereszközök - A csoportos munkát hatékonyan támogató fejlett grafikai alkalmazások, amelyekkel egyszerűen készíthet színgazdag tartalmakat - Sablonra alapuló elektronikus és szkennelt dokumentumok készítését és kezelését lehetővé tévő alkalmazások, például a beérkező számlák, egyéb formanyomtatványok gyorsabb és egyszerűbb feldolgozására Mikihiko Maeno, az Oki Data Corporation vezérigazgatója a következőket nyilatkozta: “Továbbra is eltökélt célunk megtartani vezető szerepünket a világpiaci innovációs versenyben, valamint gyorsan reagálni a piacon megjelenő új technológiákra. A Windows Vista™ elterjedésére vonatkozó becslések minden korábbinál gyorsabb piaci penetrációt jósolnak, és mi készen állunk, hogy ügyfeleink kéréseit fogadjuk.”

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.