Az SAP tartja világpiaci vezető pozícióját az ERP, CRM, SCM piacokon

|

Az SAP AG (NYSE: SAP) bejelentette, hogy a vállalatot a 2007-es szoftverárbevételek alapján piacvezetőként rangsorolta a Gartner független elemző cég az ügyfélkapcsolat-kezelési (CRM), vállalatirányítási (ERP) és az ellátási lánc-menedzsment (SCM) alkalmazások piacán.

A Gartner jelentésének összefoglalása a 2007-es szoftver összbevétel alapján: • Az SAP vezeti a CRM világpiacot 25,35%-os részesedéssel, mely 9%-kal magasabb, mint az utána következő versenytársé.1 • Az SAP vezeti a SCM piacot 22,4%-os részesedéssel, jelentős fölénnyel a 16%-on álló második helyezett előtt.2 • Az SAP vezeti az ERP piacot 27,5%-os részesedéssel, kimagaslóan megelőzve a 13,9%-on álló második helyezettet.3 Az SAP-t más, ERP-vel kapcsolatos kategóriákban-mint például pénzügyi és humán erőforrás menedzselésére szolgáló alkalmazások csoportja- is piacvezetőként tartják számon. 1 Forrás: “Market Share: CRM Software, Worldwide, 2007;” Sharon Mertz, Chris Pang, Yanna Dharmasthira; 2008. június 2 Forrás: “Market Share: SCM Software, Worldwide, 2007;” Chad Eschinger, Yanna Dharmasthira , Koji Motoyoshi, Chris Pang; 2008. július 3 Forrás: “Market Share: ERP Software, Worldwide, 2007;” Chris Pang, Chad Eschinger, Yanna Dharmasthira and Koji Motoyoshi; 2008. július

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.