Az SMC Networks bővíti kínálatát

|

A TigerAccess Extended Ethernet VDSL2 termékek nagy sebességű kapcsolatot biztosítanak adat-, hang-, és videóátvitelhez akár telefonvonalon keresztül.

Az SMC Networks bemutatta új VDSL2 termékcsaládját, amellyel olyan többegységes közösségek, mint társasházak, irodaházak vagy akár hotelek, telefonvonalon keresztül is nagy sebességű kapcsolathoz juthatnak. Az új hálózati megoldásnak köszönhetően a normál VDSL által képviselt 15 Mbps többszörösével – azaz akár 100 Mbps sebességgel tölthetünk fel vagy le adatokat. A TigerAccess Extended Ethernet VDSL2 megoldás az SMC7816M/VSW switch-ét és az SMC7800A/VCP CPE VDSL2 Modem-ét foglalja magában, így az előddel ellentétben a felhasználók olyan Triple Play szolgáltatásokat is élvezhetnek egyszerre, mint a HD tévézés vagy VoIP telefonálás. A CPE modem bármely 10/100 Mbps hálózati interfésszel ellátott PC-hez vagy laptophoz könnyedén csatlakoztatható. Ugyanilyen egyszerűen, elosztó vagy filterek nélkül csatlakoztathatóak a telefon- ill. faxkészülékek az SMC CPE telefonportján keresztül. Továbbá, mivel a VDSL2 kapcsolat Ethernet felépítésű, ezért complex software konfigurációra sincs szükség. A CPE modem az SMC Extended Ethernet VDSL2 switchével közösen nagy sebességű hang – és adatforgalmat biztosít telefonvonalon keresztül is. Az SMC7816M/VSW VDSL2 switch beépített VDSL2 elosztóval rendelkezik, így irányítja az ISP és telefonszolgáltatótól kapott adat és telefonjeleket. Egyszerre akár 16 VDSL vonal támogatásának köszönhetően bármely jel könnyedén transzferálható a telefonhálózaton keresztül, segítve ezzel, hogy egy épületen belül akár többen is csatlakozhatnak a hálózathoz. „Ez a legegyszerűbb és leggazdaságosabb módja, hogy több terem/szoba számára biztosítsunk szélessávú kapcsolatot anélkül, hogy meg kellene változtatni a vezetékes infrastruktúrát. A VDSL2 segítségével extra bevételforrásként szolgáló szolgáltatásokat biztosíthatunk minden olyan szoba/terem számára, amely elérhető telefonkábelen keresztül.” – mondta Ian Kenney SMC Networks termékmanagere.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.