Az SPSS és a MicroStrategy kibővítette globális együttműködését

|

A MicroStrategy, az üzletiintelligencia-szoftverek világszerte vezető szállítója és az SPSS, a prediktív analitikai megoldások vezető szállítója bejelentették egy éve létrehozott stratégia szövetségük kibővítését. A megújított megállapodás értelmében a két vállalat folytatja a közös marketing és üzletfejlesztési programját.

Az SPSS prediktív analitikai szoftverei és megoldásai segítségével az üzleti célok és kompetitív előny elérése érdekében a vállalatok hatékonyabban irányíthatják és automatizálhatják döntéseiket. A MicroStrategy üzleti intelligencia platformja az SPSS prediktív modelljeit beépítve előrejelzi a jövőben várható eredményeket. Az integrációt az adatbányászati modellek megosztását lehetővé tevő PMML (predictive modeling mark-up language) valósítja meg, melyet mindkét forgalmazó terméke támogat. A MicroStrategy üzleti intelligencia megoldása és az SPSS prediktív eszközei segítségével a vállatok hatékonyabban hasznosíthatják adataikat és megtervezhetik a jövőbeni trendeket. A MicroStrategy új dinamikus grafikus vállalati jelentések alkalmazása további értékes megoldást ad a MicroStrategy és SPSS felhasználóknak. A MicroStrategy jelentéseinek és az SPSS prediktív elemzéseinek együttes alkalmazásával a felhasználók információgazdag jelentésekhez jutnak, melyek biztos alapot jelentenek a stratégiai üzleti döntéshozatalban. Az SPSS a szponzora a MicroStartegy Dynamic Enterprise Dashboardot bemutató eseménysorozatának, melyen a résztvevők megismerhetik a Microstartegy új, kiemelkedően egyedi és interaktív jelentéskésztési eszközét. „A együttműködés megújításával az SPSS tovább erősíti partnereivel való együttműködést, ezáltal innovatívabb megoldásokat képes nyújtani felhasználói üzleti problémáira, miközben további üzleti lehetőségeket teremet az SPSS és partnerei számára” mondta az SPSS nemzetközi együttműködésekért felelős alelnöke, Patrik McCue. „Egyre több vállalat alakul prediktív vállalattá, azaz az üzleti előrejelzés egyre nagyobb szerepet kap. A MicroStartegy új Dynamic Enterprise Dashboardja az innováció egy olyan új és izgalmas eredménye, amely egyszerűen használható, valamint impozáns módon biztosít nagy mennyiségű információt a felhasználók számára. Az SPSS technológiája kiegészíti ezeket a jelentéseket a nagyobb betekintés, hatékonyság és átláthatóság érdekében.” „Kiváló kapcsolatot alakítottunk ki az SPSS-szel, így közös technológiáink széleskörű előnyöket nyújtanak felhasználóink számára.” mondta Sanju Bansal, a MicroStartegy COO-ja. „Technológiai partnereink olyan megoldásokat nyújtanak, melyek kiegészítik a MicroStrategy üzleti intelligencia plattformáját, ezáltal a felhasználók maximalizálhatják az üzleti adatokból kinyerhető értéket. Örömmel vettük az SPSS-szel való technológiai és marketing-együttműködés kiterjesztését.”

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.