Az ügyfelek valós idejű, szolgáltatásként nyújtott neurális központot vehetnek igénybe a Fujitsu új portálján

|

A uSCALE Customer Success Portal páratlan lehetőséget nyújt a Fujitsu ügyfeleinek az infrastruktúrák zökkenőmentes kezeléséhez, elemzéséhez és optimalizálásához.

Az új portálon az ügyfelek betekintést nyerhetnek rendszerük fogyasztási adataiba, nyomon követhetik megrendeléseiket, kapacitásgazdálkodási feladatokat végezhetnek és előrejelzéseket készíthetnek, maradéktalanul kiaknázva a fogyasztásalapú, szolgáltatásként kínált (as-a-servcie) erőforrások előnyeit. Ez elősegíti az átlátható költségstruktúra kialakítását, a kiadások hatékony monitorozását, és védelmet nyújt a váratlan költségnövekedés ellen.

A felhőalapú és menedzselt infrastruktúrára áttérő vállalati felhasználók számára kulcsfontosságú a rendszerek feletti ellenőrzés megtartása. Bár a nyilvános felhőszolgáltatások kétségkívül kedvező ára vonzza a felhasználókat, továbbra is aggályaik vannak az adatvédelemmel, a biztonsággal és az irányítással kapcsolatban. A vállalatok azt is tudják, hogy szigorú felügyelet nélkül a felhőalapú szolgáltatásoknál kiszámíthatatlan kiadások merülhetnek fel. Ezért sokan közülük olyan alternatívákat keresnek, ahol ezek a kockázatok könnyebben kezelhetők - elsősorban helyi telepítésű, szolgáltatásként nyújtott, használatalapú megoldásokat.

A Fujitsu uSCALE Customer Success Portal közvetlen hozzáférést biztosít az uSCALE szolgáltatással kapcsolatos minden lényeges információhoz - az adatközpontok fogyasztási, költség- és kapacitásadataihoz. Így jobban kézben tarthatók és előre jelezhetők a kiadások és a teljesítmény, és rugalmas méretezési lehetőségekkel lehet alkalmazkodni a változó igényekhez. A központosított portál a szervezetek rendelkezésére bocsátja a gyorsabb és intelligensebb IT-döntések meghozatalához szükséges adatokat, a számlázási részletek igény szerinti hozzáférésével láthatóvá teszi a uSCALE-lel kapcsolatos kiadásokat, és közvetlen kapcsolatot biztosít a kirendelt ügyfélmenedzserrel (Customer Success Manager).

Az ügyfélélmény jelentősen javul, mivel minden kulcsfontosságú információ egyetlen kattintással elérhető, minimálisra szoríthatók a felesleges költségek, a hatékonyság pedig nő. A vállalatok világos képet kapnak a szervezeti IT-infrastruktúrákról és feladatokról. Ez elősegíti az agilis döntéshozatalt, és képessé teszi a szervezeteket arra, hogy gyorsan alkalmazkodjanak a piaci változásokhoz, a technológiai fejlődéshez és a potenciális működési kockázatokhoz.

Ár és piaci bevezetés

A Fujitsu uSCALE Customer Success Portal már jelenleg is ingyen elérhető a Fujitsu uSCALE ügyfelei számára az Egyesült Királyságban, Finnországban, Dániában, Svédországban, Spanyolországban, Portugáliában, Franciaországban, Hollandiában, Belgiumban, Luxemburgban, Németországban, Ausztriában és Svájcban.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.