Az üzleti intelligencia és a tehetségmenedzsment piacain is

|

A felhő alapú HR megoldást, a SuccessFactors-t is megvizsgálta a Gartner globális jelentése, mely a tavalyi évhez hasonlóan ismét a tehetségmenedzsment technológia vezetőjeként nevezte meg az SAP-t.

A független piackutató értelmezésében azon szállítók tartozhatnak a mágikus négyzet vezető szegmensébe, amelyek piacot átalakító vízióval bírnak arról, miként segítheti a HR vezetők céljait elérni a technológia. Az SAP szerint e víziót úgy tudja megvalósítani a vállalatoknál, hogy egyúttal növeli a munkavállalói elégedettséget, az üzleti teljesítményt, valamint nagyobb szinergiát teremt a tehetségmenedzsment és a kapcsolódó HR folyamatok, analitika terén a SuccessFactors révén. Az üzleti intelligencia és az analitikai platformok, valamint a vállalati teljesítménymenedzsment szegmenseiben is vezető szállítóként jelölte meg a Gartner a német gyökerű szoftvercéget. Az üzleti intelligencia terén az SAP tavaly számos előrelépést könyvelhetett el. Ezek közé tartozik az SAP Lumira, az SAP InfiniteInsight szoftverek bemutatása, a KXEN cég akvizíciója, és az, hogy túllépte az egymillió letöltést az SAP BusinessObjects Mobile applikáció, mely többfajta üzleti intelligencia és analitikai tulajdonságot hoz egy alkalmazásba. A hivatkozott Gartner tanulmányok: • "Magic Quadrant for Talent Management Suites" by Ron Hanscome Jeffrey Freyermuth and Yvette Cameron, June 2014; • “Magic Quadrant for Business Intelligence and Analytics Platforms” by Rita L. Sallam, Joao Tapadinhas, Josh Parenteau, Daniel Yuen, Bill Hostmann. February 20, 2014; • „Magic Quadrant for Corporate Performance Management Suites” by Christopher Iervolino, John E. Van Decker, Neil Chandler, March 19, 2014.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.