Befejeződött a Coda Financials legújabb verziójának lokalizációja

|

A Coda Financials – Destination: Control magyar nyelvű verziója új dimenziót nyit a pénzügyi kontroll terén

Már magyar nyelven, a helyi törvényi szabályozási előírásoknak megfelelő eszközrendszerrel, lokalizált formában is elérhető a globális UNIT4 szoftvervállalat Coda Financials pénzügyi megoldásának legújabb, V12-es verziója. A UNIT4 CODA Hungary Kft. 2012 márciusában fejezte be a Coda Financials – Destination: Control névre hallgató 12. generációs verzió lokalizációs folyamatait, segítséget nyújtva ezáltal a hazai közepes- és nagyvállalatok pénzügyi és informatikai vezetőinek a szabályozási, pénzügyi és szervezeti körülmények változásaihoz kapcsolódó kockázatok és költségek hatékonyabb menedzselésében. A Coda Financials – Destination: Control ismét új dimenziót nyit a pénzügyi kontroll terén a best-of-class környezetekben, kibővíti ugyanis a lehetőségeket a változások és a komplexitás kezelésében, miközben a vállalati költségeket megjósolhatóvá és/vagy csökkenthetővé teszi. A megoldásba ágyazott több mint 20 új volumen-kezelő és adatkezelési funkció a végrehajtás során példátlan szintű pontosságot; a nagyobb rálátás, illetve a nagyobb volumenű adatkezelés kibővített funkcionalitása révén pedig páratlan hatékonyságot biztosít. Az átláthatóságot, a pontosságot, az elemzés- és jelentéskészítést támogató funkciók messze fölülmúlják a nagy ERP rendszerekhez kapcsolt pénzügyi alkalmazások kontroll-képességeit. A UNIT4 CODA Hungary Kft. már két meglévő, Coda Financials-t használó ügyfelénél is elvégezte a rendszer upgrade-jét, és a jövőben is folyamatosan teljesíti a felmerülő igényeket a Coda Financials – Destination: Control-ra történő frissítéssel kapcsolatosan. Youtube videó: http://youtu.be/x-EV0Bt0kns

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.