Behálózzuk szervereit

|

A Comfort-NETshare Kft. év végéig kedvezménnyel kínálja a Lantronix piacvezető KVM-megoldását, a Spidert.

A Spider segítségével szerverünk billentyűzet, egér és monitor portját érhetjük el, biztonságosan, egyetlen web-böngésző segítsével. A Spider VGA es PS2/USB portja közvetlenül csatlakozik a menedzselni kívánt szerverre, es Ethernet portja teremti meg a kapcsolatot a külvilággal. Az egy portos IP alapú KVM switch kétféle kiszerelésben áll a felhasználók rendelkezésére: USB csatlakozóval vagy USB és PS/2 csatlakozókkal együttesen, hogy mindenki a szervere számára a legmegfelelőbbet választhassa ki. Kliens oldalon nincs szükség egyéb szoftver telepítésére, a böngészön keresztül történő KVM pusztán egy Java alkalmazás futását igényli, platformtól függetlenül, legyen szó Windows-ról, Unix-ról, Mac-ról, vagy bármilyen más operációs rendszerről. Kiemelkedő tulajdonságok: * a legalacsonyabb költség/távoli user server management megoldás; * biztonságos, BIOS-szintű hozzáférés IP-hálózaton; * rugalmas CAT5 KVM megoldás; * költség-hatékony és egyszerű skálázhatóság a növekedés mérten; * nincs szükség külső tápra; * Virtual Media támogatás; * böngésző-alapú, nincs szükség kliens oldali szoftverek telepítésére; * minden egység 8 egyidejű hozzáférést engedélyez; * támogatott authentikációs metódusok: LDAP, RADIUS, Active Directory.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.