Belépő szintű, kétnapos SAP képzés indul Magyarországon

|

Két bicikli árából, osztrák módszer szerint képeznek SAP felhasználókat.

Az SAP Hungary Kft., a BFI Magyarország Felnőttképzési Szolgáltó Kft., és az osztrák Biz:Consult cégek bejelentették, hogy újfajta képzést indítanak hazánkban. Az oktatást azok számára ajánlják, akik felhasználói szinten szeretnének megismerkedni az SAP vállalatirányítási rendszerével. A munkaerőpiacon keresett SAP ismereteket, annak magas ára miatt szinte kizárólag felsőoktatási, munkahelyi keretek között lehetett megszerezni. A három cég megállapodásának köszönhetően immár e keretek nélkül, kedvező árú tanfolyam keretében is szert lehet tenni a felhasználói szintű tudásra, és az ezt bizonyító, SAP által hitelesített „Végfelhasználói Certifikáció”-ra. Három városban indul a képzés A képzési struktúrát az osztrák Biz:Consult biztosítja, mely évente 2000 embert képez ki e metodológia szerint Ausztriában. Az SAP hazai leányvállalata az oktatókat biztosítja a kezdeti időszakban, míg a BFI Magyarország a képzéseket szervezi. A kétnapos tanfolyamokat elsőként Budapesten, Győrben, Szombathelyen hirdetik meg, és igény szerint több városban is szerveznek majd oktatást. „ Az üzleti életben megkerülhetetlen az SAP ismerete. A képzés azok fele nyit, akik a munkaerőpiacon e tudást birtokolni szeretnék, vagy éppen elhelyezkedési esélyeiket kívánják növelni. Az együttműködésnek köszönhetően a tanfolyam részvételi költsége 90 000 Ft, az eddigi legolcsóbb SAP képzés hazánkban.”- mondta Korompay Zoltán, az SAP Hungary Kft. oktatási vezetője. Jürgen Grandits, a BFI Magyarország ügyvezető igazgatója az együttműködés kapcsán aláhúzta: „Partnerünkkel közösen arra törekszünk, hogy képzéseink-, továbbképzéseink résztvevői rövid időn belül megalapozott és hasznosítható tudást szerezzenek ahhoz, hogy a folyamatosan változó munkaerőpiacon jobb eséllyel rendelkezzenek, jobb állást találjanak, magasabb fizetést érjenek el.”

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.