Biztonsági megoldásaiért díjazták a ZyXEL-t

|

Kiválóság az Információs Biztonságban díjat nyert a tajvani ZyXEL. A Nemzetközi Számítógép Biztonság Egyesület (ICSA) a márka tizenöt éve tartó, a biztonságot előtérbe helyező termékfejlesztéseit díjazta, mellyel a ZyXEL üzleti és magánfelhasználói számára is rengeteg erőforrást takarít meg.

A díjat alapító Nemzetközi Számítógép Biztonság Egyesület (ICSA) ügyvezető igazgatója, George Japak szerint a ZyXEL rengeteget áldozott a minőségi fejlesztésekre. „A ZyXEL több mint 15 éve az általunk is képviselt irányvonalat követi. Tudjuk, hogy a gyártónak ez jelentős ráfordításba kerül, hiszen nemcsak tesztelni kell a biztonsági információs hitelesítési rendszereket, hanem folyamatosan naprakészen tartani, fejleszteni ”- tette hozzá Japak. Az elismerés egyúttal az egyik legújabb fejlesztésnek is szól. A ZyXEL új tűzfal-sorozata vállalati mérettől függetlenül minden cég számára elérhetővé teszi a biztonsági fejlesztéseket: az USG40/40W/60/60W termékek kis irodáknak, az USG110/210/310 eszközök középvállalkozásoknak, az USG1100/1900 sorozat pedig a nagyvállalatoknak nyújt támogatást. „Büszkék vagyunk rá, hogy megkaptuk ezt a díjat a hálózati biztonság területén végzett munkák elismeréseként. A fejlesztéseket tovább folytatjuk, hiszen a ZyXEL valóban a biztonsági megoldások elkötelezettje legyen szó akár magán, akár üzleti ügyfelek igényeinek kielégítéséről- mondta Treso Tamás, a ZyXEL Magyarország regionális értékesítési menedzsere. A tajvani gyártó átfogó hálózati megoldásokat kínál kis-és középvállalkozások számára egyaránt, következő generációs, magas sávszélességgel és Egységesített Fenyegetés elleni Védelemmel (UTM) ellátott, az ICSA által is díjazott tűzfalaival. Az UTM termékek egy eszközben egyesítik a tűzfal, anti-vírus és behatolás védelemi funkciókat, mindezt hibrid IPSec / SSL VPN támogatással kiegészítve. A gigabit sebességű tűzfalak nemcsak a külső fenyegetésektől védik a hálózatot, hanem megakadályozzák a belső visszaélést is. Az UTM eszközök egyszerűen, all-in-one megoldással védik a hálózatot az adatlopástól és adatvesztéstől, miközben a felhasználók számára biztosítják a megfelelő hálózati működést. A következő generációs UTM sorozat már megújult kezelőfelülettel lesz elérhető, mely az összes biztonsági szabványt egy ponton összesíti majd, valamint a WLAN kontroller segítségével leegyszerűsíti és integrálja a fejlett hálózati menedzsmentet, ezáltal is növelve a biztonságot.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.