Biztonságos magánhálózat kkv-knak

|

A Netgear új ProSafe SSL VPN Concentrator piacra dobását, amely száz felhasználóig megfizethető és megbízható magánhálózati megoldást nyújt kis- és középvállalkozások számára.

A ProSAfe SSl312 a Secure Socket Layer e-kereskedelmi protokollt használja, így a felhasználónak nem kell speciális kliens szoftvereket telepítenie a távoli számítógépeken. A hálózati eszköz 25 egyidejű SSL VPN munkafázist támogat, ezáltal biztosítva a mobil felhasználóknak, hogy szabványos Web alapú böngészőket használva biztonságosan hozzáférjenek a távoli erőforrásokhoz. Az idén augusztusban forgalomba kerülő Netgear ProSafe SSL VPN Concentrator 25 SSL312 három éves garanciával jár és 24/7 technikai támogatás jár hozzá.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.