Biztonságtechnikai hírek, mobilra hangolva

|

Aki komolyan a szívén viseli számítógépének, informatikai rendszereinek biztonságát, az mostantól akár maroktelefonján olvashatja a legfrissebb idevágó híreket. A VirusBuster napi biztonságtechnikai hírfolyamát megjelenítő mobil alkalmazás ingyenesen letölthető a Nokia webes szoftveráruházából.

Naponta hírben számol be szakterületének legfontosabb fejleményeiről hálókikötőjén a VirusBuster, az informatikai biztonság hazai specialistája. Az anyagok magyarul és angolul egyaránt megjelennek, a http://www.virusbuster.hu/biztonsagtechnikai-hirek, illetve a http://www.virusbuster.hu/en/viruslab/virus/security-news címen. A magyar cég egyik partnere, a kolumbiai Noldata most olyan, Nokia mobiltelefonokra írt alkalmazással rukkolt ki, amely a VirusBuster angol nyelvű hírfolyamát (RSS feedjét) fogadja, s jeleníti meg a zsebkészülékeken. A program már a Nokia online szoftveráruházából, az Ovi Store-ból is letölthető -- mégpedig ingyenesen. A cím: http://store.ovi.com/content/35518 Jó -- és hasznos -- olvasást kívánunk!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.