BPOS Kompetencia Központot hozott létre az Atigris

|

BPOS Kompetencia Központot hozott létre az Atigris Időjárás jelentés IT módra

BPOS Kompetencia Központot hozott létre az Atigris Időjárás jelentés IT módra Az Atigris ZRt licenszelési, üzemeltetési és rendszerintegrációs szakértői szerint erősen felhős idő várható a jövőben, hiszen egyre inkább tért hódít a sokak által csak „cloud computing”-nak, számítási felhőnek nevezett megoldás. Cégünk számos tévhittel, félreértéssel és előítélettel találkozott az új technológia kapcsán, ezért úgy határoztunk, hogy létrehozzuk a Microsoft technológiára épülő számítási felhő, a BPOS (Business Productivity Online) Kompetencia Központunkat. A kompetencia központ munkatársai a következő díjmentes szolgáltatásokkal várják ügyfeleinket: - BPOS licenszelési szaktanácsadás – hogyan és mit érdemes ezzel a technológiával lefedni kis- közép és nagyvállalat esetében; - BPOS migrációs szaktanácsadás – hogyan kerül bele a címtáram a felhőbe, hogyan replikálom a meglévővel; - BPOS technológiai tanácsadás – melyik termék mit jelent a gyakorlatban, üzemeltetési kérdések; - Ingyenes kipróbálási lehetőség – Ön helyett mi végezzük el az adminisztrációt, Önnek csak ki kell próbálni. A kompetencia központ elérhetőségei: web: www.atigris.com email: Kapcsolódó oldalak: Microsoft Business Productivity Online Suite – Gondoljon egy nagyot! Microsoft online csoportmunkát támogató megoldás Microsoft Cloud Computing Költséghatékony IT megoldások - Hostolt Microsoft termékekkel Microsoft Online Szolgáltatások (BPOS)

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.