Captaris-el még egyszerűbb a dokumentumok kezelése

|

A Captaris integrálta a RightFax képelfogás megoldását a Microsoft Office SharePoint Server 2007-el, így az irodai alkalmazásokba könnyedén betölthetők a dokumentumok.

A Microsoft által létrehozott .NET technológia magában foglalja az Oracle E-Business Suite, az Oracle CRM és SAP R/3 alkalmazást, ami egyetlen kattanással elérhető a Microsoft Office elhagyása nélkül. A felhasználók könnyen el tudják érni a legutóbbi dokumentumaikat az asztalról. A bejövő faxokat közvetlenül meg tudják nézni a Microsoft Outlookban, mely létrehoz egy eseménynaplót is a biztonsági mentéshez. A Captaris további újdonsága a képek fogadása faxeszközöktől és szkennerektől. A fogadott képeket ezután a SharePointba helyezi. A rendszer értesíti azokat a címzettek, akiknek dokumentumai beérkeztek, majd az RSS-csatornára helyezi vagy hozzáadja őket egy SharePoint munkafolymatba, ahol hozzá tudnak férni bárhol a belső hálózaton vagy az interneten egy webböngészőn keresztül vagy akár e-mail-en.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.