Captaris és az IKON legfontosabb irodai megoldásai

|

A nagyobb vállalatok lecserélik faxgépeiket a Captaris elektronikus dokumentum kézbesítéső programjával és az IKOn irodai megoldásaival.

A Captaris vezető szerepet tölt be a dokumentum-központú folyamatok automatizálására kifejlesztett szoftver termékek előállításában. Az IKON pedig az irodai dokumentumkezelő rendszerek és szolgáltatások legnagyobb független képviselője a világon. Az IKON a Captaris Rightfax segítségével a papír alapú dokumentációt felcseréli a digitálisra. Ezáltal jelentős megtakarítások valósíthatók meg, míg a számlázás és a szerződések kezelése hatékonyabbá válik. A szkennelés a IKON DocSend segítségével történik. A faxokat a felhasználók közvetlenül az asztalukról is tudják kezelni, vagy a központi Canon multifunkciós eszközökről. Ezután a számlázási, a HR-es és a help desk részlegeken dolgozók gyorsan, megbízhatóan és biztonságosan tudják küldeni dokumentumaikat a Rightfax segítségével. - Faxok fogadása és küldése Canon multifunkciós eszközökről - Oracle integráció lehetősége a jövőben - Jelentős eredmények a termelékenységben és a biztonságos kézbesítésben

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.