Cisco oktatási stratégiai partnerjelölt a SZÁMALK

|

Januárban a Cisco közép-kelet európai oktatási vezetője, Helena Polakova a SZÁMALK-ot meghívta a Cisco stratégiai oktatási partnerjelöltek sorába.

27 hivatalos oktatóközpont jelenleg 8 rendelkezik ilyen minősítéssel a régióban. A Cisco stratégiai partnerek feladata, hogy szorosan és együttműködjenek a Cisco-val, folyamatosan segítség üzleti tevékenységeinek előrehaladását, tájékoztassák az adott országban zajló piaci viszonyokról, trendekről és új innovatív ötletekkel, javaslatokkal segítség a Cisco munkáját. A kölcsönös együttműködés eredményeként a stratégiai partnerek üzleti és marketing támogatásban is részesülnek, és ez kedvezőbb konstrukciók kialakítását és az ügyfelek még jobb kiszolgálását teszi lehetővé. A SZÁMALK az önálló oktatóközpontok közül elsőként, 2009 májusában szerezte meg a hivatalos Cisco oktatóközpont (CLP) címet, és korábbi több éves Cisco oktatási tapasztalatát kihasználva - a válságos időszak ellenére - pár hónap alatt a piac markáns szereplőjévé vált. “Egy hosszú és ígéretes út elején vagyunk” – mondta Simon Ferenc, a SZÁMALK IT oktatási termékmenedzsere. Sokat kell még dolgoznunk, de eddigi erőfeszítéseinket is már siker koronázta. Nagyon örülünk annak, hogy a Cisco és a magyar képviselő, a Cisco Hungary is lát bennünk lehetőséget. Oktatási stratégiai partneri szerepük hozzájárul ahhoz is, hogy ügyfeleink felé még nagyobb rugalmasságot tudjunk mutatni." 2009 nyarától új, nívódíjas épületében, saját Cisco eszközparkkal és távoli elérésű laborkörnyezettel, versenyképes árakon várjuk az érdeklődöket.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.