A Clatronic, AEG, Proficook termékek forgalmazása újra elindult az eMAG weboldalán.

|

A népszerű és felhasználóbarát eMAG weboldal a kezdetektől fogva a Clatronic, AEG personal care és Proficook SDA termékek értékesítésének egyik kiemelten fontos platformja volt, így most a DMHolding örömmel számol be arról, hogy ezek a minőségi termékek ismét elérhetőek az eMAG portáljának kínálatáb

A népszerű és felhasználóbarát eMAG weboldal a kezdetektől fogva a Clatronic, AEG personal care és Proficook SDA termékek értékesítésének egyik kiemelten fontos platformja volt, így most a DMHolding örömmel számol be arról, hogy ezek a minőségi termékek ismét elérhetőek az eMAG portáljának kínálatában.

eMAG Marketplace

Hivatalos márkaforgalmazóként technikailag felkészültünk az összes eMAG vásárló kiszolgálására, valamint teljesítettük az eMAG összes arra vonatkozó technikai és logisztikai követelményét, hogy az elektronikus értékesítés zavarmentesen folyhasson.

Az ünnepi szezonban így egyetlen vásárló sem marad Clatronic, AEG és Proficook termékek nélkül, a karácsonyfa alatt már ott pihenhetnek a brandek legújabb cikkei. 

DMHolding termékei az eMAG-nál itt megtekinthető: LINK az eMAG DMHolding ajánlataira

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.