Crescendo Networks és a Friendster

|

A Crescendo Networks szerződést kötött a Friendster.com webportállal a portál elérésének gyorsítása érdekében.

A Friendster.com a magyar iwiw-hez hasonlóan működő portál, az ismerősök keresését szolgálja, bár lényegesen nyitottabb, mint az iwiw. Mivel szinte minden országból vannak regisztrált felhasználók, így mára szinte szédítő számú felhasználót kell lekezelnie a portálnak. A portál üzemeltetőjének felmérése szerint 56 millió felhasználó napi 327 millió megkeresést produkál naponta. Ennek a forgalomnak a lekezelésére a Crescendo Maestro megoldását választotta a portál tulajdonosa. Saját méréseiket alapul véve a fenti napi forgalmat a portál valóban gyorsan és megbízhatóan működik. További információt talál a www.crescendonetworks.com oldalon

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.