Dariusz Kwieciński a Fujitsu új kelet-európai vezetője

|

Budapest, 2017. július 5. – A Fujitsu piacvezető japán infokommunikációs-technológiai vállalat júliustól Dariusz Kwiecińskit nevezte ki kelet-európai vezetőjévé. Új pozíciójában Kwieciński felel a Fujitsu értékesítési és üzleti tevékenységéért Magyarország, Lengyelország, Csehország és Szlovákia területén.

„Örömmel mutatjuk be új kelet-európai vezetőnket, Dariusz Kwiecińskit. Biztos vagyok benne, hogy tapasztalata és vezetői képességei folytán Dariusz sikeresen fogja irányítani a Fujitsu kelet-európai tevékenységét és támogatni cégünk digitális üzletágának és globális jelenlétének bővítését” – nyilatkozta Juan Porcar, a Fujitsu alelnöke és Kelet-Európáért, Oroszországért, a FÁK országaiért és Afrikáért felelős vezetője.

 „Új szerepkörömben is változatlanul arra törekszem majd, hogy a Fujitsu átfogó portfóliójára és korszerű technológiájára támaszkodva, még jobb kiszolgálásban részesítsük ügyfeleinket. A Fujitsu portfóliójának új területeit nyitjuk meg viszonteladó partnereinek előtt, hogy kiemelt stratégiai fejlesztéseinket hasznosítva új üzleti lehetőségekhez jussanak, és támogatni tudják ügyfeleiket a digitális jövőbe vezető úton” – tette hozzá Dariusz Kwieciński, a Fujitsu kelet-európai vezetője.

 Sajtókapcsolat

Molnár Panna                                                      Bozóki Tímea

Vision Communications                                                     Fujitsu Technology Solutions Kft.

Tel.: + 36 20 953 1300                                          Tel.: + 36 30 650 86 02

E-mail: panna.molnar.external@ts.fujitsu.com                                 E-mail: timea.bozoki@ts.fujitsu.com

 A Fujitsuról

Japán vezető infokommunikációs technológiai (IKT) vállalata, a Fujitsu technológiai termékek, megoldások és szolgáltatások teljes választékát kínálja. Ügyfeleit mintegy 155 ezer Fujitsu dolgozó támogatja a világ több mint 100 országában. Célunk, hogy tapasztalatainkat hasznosítva és az IKT-ban rejlő lehetőségeket kiaknázva, ügyfeleinkkel együtt alakítsuk a társadalom jövőjét. A Fujitsu Limited (TSE: 6702) 4500 milliárd jen (40 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el a 2017. március 31-én zárt pénzügyi évben. További információ: http://www.fujitsu.com.

 A Fujitsu EMEIA-ról

A Fujitsu lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy a hagyományos IKT és a digitális innováció közötti egyensúly megteremtésével, magabiztosan kiaknázzák a digitális technológiában rejlő lehetőségeket. Termékekből, megoldásokból és szolgáltatásokból álló komplett portfóliójával versenyelőnyhöz juttatja ügyfeleit a digitális átalakulás korában. A Fujitsu több mint 29 ezer embernek ad munkát az Európa, a Közel-Kelet és Afrika országait és Indiát átfogó EMEIA-régióban. Bővebben: www.fujitsu.com/hu/about/index.html

 A szövegben említett cég- és terméknevek az érintett védjegytulajdonosok védjegyei vagy bejegyzett védjegyei lehetnek. A sajtóközleményben közölt információk a kiadás időpontjában érvényesek, és előzetes értesítés nélkül megváltoztathatók.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.