Debütál a NetWeaver 7.3, és a NetWeaver Single Sign-On alkalmazás

|

Az SAP AG bejelentette, hogy világszerte elérhető a NetWeaver platform legújabb, 7.3-as verziója. Az alkalmazás-és technológia platform az üzleti folyamatok kialakításában segíti a vállalatokat, és számos újdonságot kínál elődjéhez képest.

Ezek közé tartozik a megnövelt Java-támogatás, az egyszerűsített alkalmazás-szolgáltatások, és munkamenetek, az egyszerűsített integráció bármilyen szoftverrendszerrel és a megnövelt együttműködési képesség az SAP Business Objects portfolió, az SAP NetWeaver portál, és az SAP NetWeaver Business Warehouse elemeivel. Az SAP NetWeaver licence birtokos ügyfelek május 30-tól az SAP Service Marketplace oldalán is hozzáférhetnek az installációs fájlokhoz, ingyen. „A termék üzleti folyamatmenedzsment képességei lecsökkentik az új sztenderdek kialakításához szükséges időt. Ebben szerepe van a jobb belső- és külső résztvevői együttműködésnek, az egyszerűsített feladatspecifikus felhasználói felületnek is. ”- mondta el John Harrickey, a CSA Group informatikai igazgatója. E szervezet az egyike a több mint 150 korai felhasználónak. Björn Goerke, az SAP alelnöke aláhúzta: „az SAP NetWeaver legújabb kiadásával azon ígéretünknek teszünk eleget, hogy ügyfeleinknek rombolás nélkül biztosítsunk innovációt. A platform fejlesztését folytatjuk, és további újdonságokkal fogjuk ellátni a memória-, és a felhő alapú számítástechnika, valamint a mobilitás dimenziói mentén.” „Az új szoftver továbbá újrafelhasználható üzleti szabályokat tartalmaz Microsoft termékek integrációjával is.”- emelte ki Berczik Márton, az SAP Hungary Kft. presales menedzsere. Egy bejelentkezés SAP-rendszerekhez A 7.3-as platformmal egyidőben jelentette be a szoftvercég, hogy az SAP NetWeaver Single Sign-On használatával már egy felhasználói név, és jelszó párosával lehet belépni számos SAP szoftverbe. Az új alkalmazás egyben támogatja a különböző hitelesítési rendszereket- köztük az okos kártyákat, és a SAML-t-(Security Assertion Markup Language) is. A szoftvercég éveken át használta, tesztelte belsőleg ezt a technológiát, melyet most tett elérhetővé ügyfelei számára.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.