Díjazott az Allround a World Billing Awards-on

|

A tizedik alkalommal meghirdetett World Billing Awards díjat a T-Com/Magyar Telekom - Allround közös pályázata kapta a Best Revenue Assurance/Management Project (a legjobb bevétel biztosítási projekt) kategóriában. A díj történetének első magyar pályázata az egyik legnépszerűbb kategóriában, hét döntős közül egyedüliként nyert - tavaly ketten megosztva kapták ugyanezt a díjat.

A díjat a Billing & Information Management Systems 2006 kiállítás és konferencia kapcsán hirdették meg. A Best Revenue Assurance/Management Project kategóriában benyújtott pályázat témája a CeDaR bevezetése a Magyar Telekomnál, amellyel egyszerre vált lehetővé az üzleti folyamatok hatékonyságának növelése és a jogszabályi megfelelés. A számlázási technológiák területén a világ legrangosabb elismerését jelent díjat a konferencia keretében rendezett gálavacsorán adták át június 8-án, Londonban. Harsányi László, a Magyar Telekom Vezetékes szolgáltatások üzletága Számlázási és CRM Igazgatóságának vezetője szerint megtiszteltetés számukra, a T-Com/Magyar Telekom - Allround projekt elnyerte a rangos World Billing Awards díjat. Ez az eredmény elismerése azoknak az innovatív ötleteknek és a két cég közötti magas szintű együttműködésnek, mely az új módszertan bevezetését lehetővé és sikeressé tette. Kiss László, az Allround ügyvezető igazgatója szerint a számlázási iparág a díj odaítélésével igazolta, hogy a stabilitástesztelési módszer hatékonyan, az üzleti folyamatok szerves részeként szolgálja a bevétel biztosítást. Az újszerű megközelítés, a projektben vevői és szállítói oldalon résztvevők kimagasló minőségű munkája és az eredményeket bemutató pályázat kivívta a zsűri és a szakma elismerését.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.