DrayTek routerek

|

A DrayTek routerek és, amit tudni kell róluk...

A DrayTek 1997-ben indult útjára, eleinte csak taiwani képviselettel, majd a növekedő igényeknek köszönhetően egyre több országba jutott el a DrayTek márkanév. Olyannyira keresett és megbízható eszközzé váltak a Vigor routerek és switchek, hogy már kicsiny országunkban is jelentős kereslet alakult ki a DrayTek termékei iránt. Ezen kereslet megfelelő és magas szintű kielégítésének érdekében, Magyarországon a Network Elements lett a DrayTek routerek hivatalos forgalmazója. Manapság elengedhetetlen akár otthonunkban akár irodánkban egy router használata, köszönhetően az IT világ fejlődésének (laptopok, notebookok, wifis telefonok). Ilyenkor van szükség egy routerre. Rengeteg gyártó képviselteti magát a piacon, de a megbízható, stabil működést csak a nevesebb és jobb minőségű routerek tudják biztosítani. Napjainkban elvárás az is, hogy egy router tudjon VPN-t (Virtual Private Network) kezelni, a DrayTek routerek típustól függően 2-32-100-200 csatornát is kezel egy időben. Ezek lehetnek IPSec, PPTP, L2TP, lehet site-to-site (LAN-to-LAN) vagy Remote Dial-in csatlakozások is. Elvárás egy routerrel szemben a tűzfal funkció, amit szintén biztosítanak a Vigor routerek. Egyes PRO jelölésű termékeknél ez szoftveres (Anti-Spam és Anti-Vírus) módszerrel is kiegészíthetjük. Ezen szűk körbe tartozik a DrayTek. A palettán megtalálható [b]ADSL, Fiber, Dual-Band, Broadband és akár még Multi-WAN[/b] portos hálózati eszközök is. Cégünk elsősorban az informatikai hálózathoz elengedhetetlenül szükséges routerek-kel ([b]Draytek[/b]), switchek-kel, wireless és optikai eszközök disztribúciójával foglalkozik. Minden adottságunk megvan ahhoz, hogy partnereink akár hetente változó igényeihez igazodni tudjunk, biztosítva ezáltal ügyfeleink felgyorsult piaci versenyben történő megfelelését. Legfontosabb célkitűzésünk elérni azt, hogy üzleti partnereink megbízható, stabil háttérként számítsanak ránk. Viszonteladóink számára biztosítjuk az értékesítéshez szükséges műszaki és kereskedelmi információkat, szükség szerint eredeti gyári prospektusokat.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.