DSView 3 központosított menedzsment újdonság

|

Az Avocent a világ vezető szerver menedzsment megoldás szolgáltatója nagy újdonsággal rukkolt elő a DSView 3 központosított menedzsment szoftver háza tájáról.

Már eddig is nagyon közkedvelt termék volt az Avocent által fejlesztett DSView termék, amit az Avocent eszközök vezérlésére lehet használni. Ez a szoftver most új plug in-nel bővült. Az új plug-in a Power Manager, ami számos lehetőséggel képes megkönnyíteni a rendszergazda életét. Képes mérni a felhasznált elektromos áram mennyiségét, monitorozni tudja a rákötött eszközök által felhasznált energiát, és még számos mérési lehetőséggel tudja megkönnyíteni az életet. Így a DSView 3 szoftver már szinte minden környezeti tényezőt képes ellenőrizni az adatparkban. Az említett plug-in a 3.6-os verziótól lesz elérhető és előreláthatóan ez év júniusában kezdik Amerikában a forgalmazást. Ez a hír volt a múlt héten tartott Európai Avocent rendezvény egyik legfontosabb bejelentése, amit ezúttal Rómában rendeztek meg.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.