Egyszerű és erős switchek kisvállalkozások számára

|

A GS1915 sorozattal a Zyxel olyan switcheket kínál, amelyek egyszerűen telepíthetők, konfigurálhatók és kezelhetők a Nebula platformon keresztül, így ideális választás kisebb vállalkozások és közös vagy otthoni irodák számára.

Bizonyára Ön is észrevette, hogy az utóbbi időben egyre többször használtuk a kommunikációnkban a "Just Connect" kifejezést. Ha nem, akkor hamarosan feltűnik majd Önnek is. Ezzel a kifejezéssel írjuk le a Zyxel hálózati megoldások telepítésének és kezelésének egyszerűségét. Bár a Just Connect koncepció minden megoldásunkra vonatkozik, ez egy olyan üzenet, amelyet switch kínálatunk legújabb tagja - a GS1915 sorozat - tökéletesen képvisel.

Ezek a switchek ideálisak kisebb vállalkozások, vagy közös és otthoni irodák számára. A GS1915-8EP és a GS1915-8 (ahogyan azt már sejtette) nyolc portos switchek, amelyek PoE és nem PoE verziókban kaphatók. (Az "EP" a PoE modell esetében az "Eco Power" rövidítése.) Úgy terveztük ezeket az eszközöket, hogy nagyon gyorsan és egyszerűen beállíthatók és csatlakoztathatók legyenek. A GS1915 switch percek alatt telepíthető.

Könnyen telepíthető és kezelhető

A PoE modell 60 W-os teljesítmény-kerettel rendelkezik, ami elegendő néhány vezeték nélküli hozzáférési pont vagy pár IP-telefon - vagy a kettő keverékének - támogatására. Bár ez egy viszonylag alacsony keret, a legtöbb helyzetre elegendő, és így a GS1915 is gazdaságosan és egyszerűen működtethető.

A GS1915 sorozat kifejezetten úgy készült, hogy együttműködjön további Zyxel termékekkel - például WiFi hozzáférési pontjainkkal -, emellett pedig a Nebula felhő platformunkon keresztül konfigurálható és kezelhető. Ez nagyon fontos, mivel a hibrid munkavégzés új világában az ügyfeleknek olyan hálózati megoldásokra van szükségük, amelyek valóban könnyen telepíthetők és távolról kezelhetők - bárhonnan és bármilyen eszközről, akár okostelefonról is.

Pontosan ezt biztosítjuk a GS1915-tel, illetve azzal amit most Simplicity termékcsaládnak hívunk (amelyről hamarosan bővebben is fogunk mesélni), amelyeket kifejezetten kisebb vállalkozások számára és otthoni használatra terveztünk. 

Igazán egyszerű

Nagyon izgatottak vagyunk a GS1915 sorozat érkezése miatt. Megvan benne az erő és a képesség egyaránt, hogy megfeleljen a kisebb vállalkozások és felhasználói csoportok igényeinek, ugyanakkor valódi egyszerűséget kínál. Ez egyben kampányunk kezdete is, hogy a Just Connect üzenetét eljuttassuk minden ügyfelünkhöz és partnerünkhöz.

A könnyen telepíthető és konfigurálható eszközök egyre bővülő kínálatával, valamint a Nebula-val - egy jól működő központi platformmal, amelyen keresztül felügyelheti és vezérelheti a Zyxel megoldásait - igazán erős értékajánlatunk van mind az ügyfelek, mind a menedzselt szolgáltató partnerek számára.

Ha többet szeretne megtudni a GS1915 switch sorozatról, a Nebula felhőplatformról vagy bármely egyszerűen telepíthető és kezelhető hálózati megoldásunkról, kérjük, lépjen kapcsolatba a legközelebbi Zyxel partnerrel vagy irodával.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.