Elektronikus számlázás

|

Egyebek mellett Magyarország első, a kormányzatban működő elektronikus számlázási rendszeréről lesz szó egy márciusi, az elektronikus számlázásról szóló konferencián.

Elektronikus számlázás Egyebek mellett Magyarország első, a kormányzatban működő elektronikus számlázási rendszeréről lesz szó egy márciusi, az elektronikus számlázásról szóló konferencián. A rendszert az Atigris Informatika fejlesztette ki a Közigazgatási és igazságügyi Minisztérium számára. A témáról, "Elektronikus számlázás a Közigazgatásban" címmel Dr. Thodory Zsolt, Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, e-Közigazgatásért Felelős Helyettes Államtitkárság munkatársa fog beszélni. A konferencia címe: "Minden, amit tudni szeretnél a számláról, de sosem merted megkérdezni." Alcím: Az elektronikus számlázás lehetőségei átalakítják a hagyományos számlázási folyamatokat. Időpont: 2011. március 3. csütörtök 09:00 - 16:00 Helyszín: Vista Rendezvényközpont (1061 Budapest, Paulay Ede u. 9)

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.