Elfelejtette, hogyan kell használni a tollat? – Az SAP Inscribe-bal újra a kedvence lesz

|

Új szintre emeli az ember-számítógép kommunikációt az SAP megoldása. A mesterséges intelligenciával működő Inscribe lehetővé teszi, hogy a vállalati felhasználók minden eddiginél egyszerűbben juthassanak hozzá a kívánt információkhoz, és hogy a kapott adatokat - a felmerülő igények alapján - gyorsan

Mindehhez csupán egy táblagép kijelzőjére kell érintőtollal felírni, hogy milyen adatokra, milyen csoportosításban van szükség, és a megoldás azonnal "kihúzza", megjeleníti azokat a vállalati háttérrendszerből. Az Inscribe ugyanakkor nemcsak az írásos üzeneteket képes értelmezni: egyszerű bekarikázással ki lehet jelölni a felhasználó számára releváns részeket, amelyekkel további műveletek végezhetők. Ha pedig esetleg túl sok oszlop jelenik meg egy táblázatban, akkor könnyedén, satírozással eltüntethető az, de hasonlóan egyszerű módon új adatsort is hozzáadhatunk a megtekinteni kívánt információkhoz, vagy "lefúrhatunk" azokban.

A megoldás, amely mögött a legmodernebb, felhőalapú, adatelemző, mesterséges intelligencia-eszközök állnak, hatékonyabbá teszi az adatokkal, a vállalatirányítási rendszerrel történő munkát. Az SAP Inscribe jó példa arra, miként támogatja Európa legnagyobb szoftvervállalata a munkatársak innovációit: az alapötlet ugyanis a társaság egyik alkalmazottjától származik.

Az SAP Inscribe-ot a közelmúltban mutatták be a nagyközönségnek, jelenleg a rendszer béta-tesztelése zajlik, amelyhez magyar vállalatok is csatlakozhatnak. A megoldás várhatóan jövőre válik elérhetővé a piacon.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.