Elindult a Gateway

|

Az SAP Netweaver Gateway technológiájának köszönhetően az SAP-alkalmazások bármilyen környezetből, eszközről elérhetővé válnak

Az SAP AG bejelentette, hogy elérhetővé tette az SAP Netweaver Gateway technológiát, mely egy nyitott, sztenderdeken alapuló keretrendszer. E technológia kapcsolódást kínál SAP-alkalmazásokhoz bármely programozási modell és nyelv segítségével. Az új rendszer lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy új alkalmazásokat hozzanak létre kedvenc fejlesztési eszközükkel, valamint a vállalatok rugalmasan vezethetnek be egyénre szabott megoldásokat az IT-környezet átalakítása nélkül. Ezzel fejlesztők milliói számára nyílik meg az út, hogy az SAP programozási nyelv előzetes ismerete nélkül alkossanak SAP programokhoz kapcsolódó alkalmazásokat. „Folyamatosan keresünk új, és izgalmas megoldásokat, hogy kapcsolatban legyünk végfelhasználóinkkal. A közösségi média erősödése számunkra azt jelenti, hogy vásárlóink ezen a platformon kommunikálnak. Az SAP Netweaver Gateway használatával össze tudtuk kapcsolni a közösségi média oldalakat az SAP alkalmazásainkkal. Az így nyert információkkal jelentős ügyfélaktivitást értünk el, termék, és marketing osztályaink valós visszajelzésekkel gazdagodnak.”- mondta Manish Choksi, az egyik korai felhasználó, az Asian Paints festékóriás informatikai igazgatója. A szoftvercég azért fejlesztette ki az új technológiát, hogy megnövelje ügyfelei és partnerei SAP- beuházásainak értékét. Az SAP Netweaver Gateway hozzásegíti a vállalatokat, hogy közelebbi kapcsolatba kerüljenek ügyfeleikkel, valamint a felhasználók még intuitívabb módon érjék el az üzleti információkat SAP-rendszerekből. „A Gateway használatával az ügyfelek saját maguk tudják meghatározni azokat a funkciókat, melyeket szolgáltatás formájában tudnak hozzáférhetővé tenni. Így alkalmazásaikat akár mobil megoldásokon keresztül elérhetővé tudják tenni, ami azonnali versenyelőnyt biztosít a vállalatnak vagy az intézménynek.”-emelte ki Berczik Márton, az SAP Hungary Kft. presales menedzsere.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.