Elismert SAP szoftverek

|

Az SAP több tradícionális és új megoldását is az iparág legjobbjai között nevezték meg piacelemzők- jelentette be a szoftvergyártó.

A Nucleus Research több tényező alapján sorolta a vezető analitikai szállítók közé az SAP-t, annak BusinessObjects üzleti intelligencia eszközeit vizsgálva. Ezek közé tartozik például a megnövekedett adatkonszolidációs és interakciós képességek, az irányítópultok tulajdonságai. A vállalati közösségi hálózatok terén az SAP Jam megoldása tarolt. Az IDC szerint a jelenleg 15 millió felhasználóval bíró Jam a piac egyik legkiemelkedőbb közösségi szoftvere. Gartner tanulmányok A vállalati információmenedzsment, és az integrált marketingmenedzsment szoftverek terén szintén a legjobb szállítók közé sorolta be a Gartner az SAP-t. Ugyanez a piacelemző egy másik tanulmányában rámutatott: az SAP középvállalati ERP eszköze, az SAP Business All-in-One a végrehajtás képessége, és a vízió teljessége alapján vizsgált dimenziókban a kategória kiemelkedő terméke, immár a negyedik egymást követő évben. E megoldást több mint 25 000 szervezet használja 50 országban. Húsz, a kereskedelmi bankok számára megoldásokat nyújtó szoftverszállítót elemzett az a Gartner jelentés, amely a vezető gyártók között azonosította az SAP-t. A német gyökerű szoftvercég portfoliója 12 000 bank mindennapi munkáját könnyíti meg a világ 142 országában. A hivatkozott felmérések: • Nucleus Research Technology Value Matrix Second Half 2014 Analytics • IDC MarketScape: Worldwide Enterprise Social Networks 2014 Vendor Assessment • Magic Quadrant for Data Quality Tools by Saul Judah, Ted Friedman, 2014 • Magic Quadrant for Integrated Marketing Management by Kimberly Collins and Adam Sarner, 2014 • Magic Quadrant for Single-Instance ERP for Product-Centric Midmarket Companies by Christian Hestermann, 2014 • Magic Quadrant for International Retail Core Banking by Don Free and Ethan Wang, 2014

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.