Eljött az Océ plotterek órája

|

Az Océ 2007. június 8-án félretolja bemutatótermében a csak fekete-fehér, lézernyomtató- és másolóberendezéseit, és az összes figyelmét a tintasugaras plotterei, a TCS és a CS felé fordítja. Erre az 1 órára tartson velük Ön is a 2 rendszer tesztelésére!

Az Océ TCS, a piacon elérhető másik plotter, amely termelékenysége a cég igényeivel együtt változtatható. Így a legpraktikusabb jellemzője, hogy bármikor kiegészíthető: újabb tekercsadagolóval, kimeneti tálcával, hajtogatóval, másolóval, szkennelési opcióval, Postscript opcióval, munkakezelő szoftverrel, elszámoló-rendszerrel, stb. Mindezt anélkül, hogy a kapacitás bővülése és az új funkciók miatt új rendszert kellene vásárolni. Az Océ CS2136 a színes, tintasugaras portfólió legkisebb tagja, ennek megfelelően az ára is több mint 30%-kal kedvezőbb, bár más előnyökkel kecsegtet: 120m-es tekercsek, médiaprofilok, RIP szoftverek, másolóvá (szkennelővé) bővíthetőség. Időpontja: 2007. június 8. péntek de. 10 óra. Helyszíne: Océ-Hungária, bemutatóterem Cím: 1134 Budapest, Róbert Károly krt. 54-58., Material Center, 7. emelet További információ: www.oce.hu/products/tcs500

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.