Energia a teljesítményhez

|

A Zyxel új, több gigabites PoE injektorait úgy tervezték, hogy támogassák a mai nagyobb teljesítményű WiFi 6 hozzáférési pontok, megfigyelő kamerák és más IP-eszközök telepítését olyan helyeken, ahova nehezen vezethető a hálózati áram>

A mai fejlett IP-eszközöknek nagyobb áteresztőképességre van szükségük, így a Zyxel legújabb PoE injektorainak bevezetése fontos hír azoknak az ügyfeleknek, akik csupán néhány WiFi 6 eszközt, IP-kamerát, PoS-terminált vagy IP-telefont szeretnének telepíteni - mondja Luke Harley, a Zyxel EMEA switch piac fejlesztési vezetője.

A Power over Ethernet (PoE) egy csodálatos technológia, amely lehetővé teszi a hálózati eszközök elhelyezését olyan helyeken, ahova nehezen vagy bonyolult módon lehet csak eljuttatni a hálózati áramot, vagy ahol egyszerűen csak a minimálisra szeretné csökkenteni a rendetlenséget és a költségeket.

Ahol több IP-eszközt kell telepíteni, a legjobb megoldás egy PoE-switch használata, amely minden portján biztosítja az áramellátást. De ha csak egy hozzáférési pontja vagy csupán néhány IP-eszköze van, amelyeket ilyen módon kell táplálni, akkor PoE befecskendezőt célszerű használni. Ezek a kicsi, ötletes eszközök a hagyományos (nem PoE) switch és maga a hálózati eszköz között helyezkednek el. Csatlakoztatják a hálózati tápegységhez, és "befecskendezik" az áramot az Ethernet-kábelbe.

Okos és kézenfekvő

A PoE injektorok igazán okos és kényelmes megoldást nyújtanak azokra a problémákra, amelyekhez egyébként olyan switchet kellene telepíteni, ami a szükségesnél jóval magasabb PoE képességgel rendelkezik.

A Zyxelnél folyamatosan azon dolgozunk, hogy megfeleljünk az ügyfelek változó igényeinek, és a legjobbat hozzuk ki a legújabb technológiákból, most pedig piacra dobtunk két vadonatúj PoE injektort - a ​​PoE12-30W és a PoE12-60W-t -, hogy megfeleljünk a legújabb PoE-alapú eszközök magasabb teljesítmény- és átviteli követelményeknek, amelyeket az ügyfelek a hálózatukhoz csatlakoztatnak.

Egyre több ügyfél szeretné használni például a WiFi 6 (802.11ax) hozzáférési pontokat és az ultra HD IP megfigyelő kamerákat. A PoS terminálok és az IP telefonok is fejlettebbek és magasabb igényűek lettek a sávszélesség tekintetében.

Multi-gigabites sebességek

Az akár 2,5 Gbps (PoE12-30W) és 5,0 Gbps (PoE12-60W) sebesség támogatásával új PoE injektorainkat úgy terveztük, hogy támogassák a több gigabites sebességet, így biztos lehet benne, hogy a teljesítmény nem csökken ezeken az eszközökön és csatlakozásokon.

Azt is megfigyelhetik majd, hogy az injektorok jelentős PoE tartalékkal rendelkeznek - 30W és 60W. Ez lehetővé teszi, hogy több PoE-eszközt támogassanak, illetve olyan termékeket, amelyek viszonylag magas szintű áramellátást igényelnek, mint például a Zyxel WAX650S WiFi 6 hozzáférési pont, és a pan-zoom-tilt (PZT) funkcióval rendelkező HD-kamerák.

Természetesen annak érdekében, hogy biztosan ki tudja használni a megnövelt teljesítmény előnyeit, érdemes a Zyxel több gigabites switcheit használnia - például az XGS1250-12-t. Ha pedig az egész hálózaton szeretne optimális teljesítményt nyújtani, akkor valószínűleg már használja ezt vagy egy másik modellt az XGS termékcsaládunkból. Ha esetleg még nem, akkor azt tanácsoljuk, hogy alaposan fontolja meg.

Ha többet szeretne megtudni új PoE injektorainkról - vagy a Zyxel XGS többgigabites switch sorozatáról, kérjük, lépjen kapcsolatba a legközelebbi partner Zyxel irodával.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.