EU-s támogatással valósult meg az Allround legújabb fejlesztése, amelynek első eredménye egy mongóliai üzletkötés

|

A projekt célja a jövő távközlési technológiáinak üzleti támogatása

Napjaink távközlési technológiái hihetetlen ütemben fejlődnek, a telefonálás, SMS küldés mellett ma már az internetezés, zeneletöltés, banki ügyintézés sőt, vásárlás és fizetés is lehetséges telefonkészülékeinkkel. Természetesen a telefonszolgáltatók érdeke, hogy az új szolgáltatásokat gyorsan és hibamentesen vezessék be, de egyúttal egyre komplexebb informatikai rendszerekkel kell ezt támogatniuk. Egy ilyen környezetben kiemelten fontos a korszerű kockázatkezelés, változásmenedzsment és a tesztelés, hiszen a legapróbb hiba is hihetetlen veszteségeket okozhat, akár az előfizetők kárára. Az új fejlesztésen alapuló megoldás ennek elkerülésében segíti hatékonyan a mobilszolgáltatókat. A 2009 novemberében lezárult kutatás-fejlesztési projekt tárgya egy olyan hívásadat-feldolgozó eszköz és kapcsolódó technológia kifejlesztése volt, amely a távközlés következő generációs technológiáinak üzleti támogatását célozza. A projekt megvalósítását az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretén belül a KMOP-2007-1.1.4 program támogatta. „Kiemelt fontossággal bír számunkra a pályázati úton elérhető Európai Uniós támogatás, hiszen exportorientált magyar kisvállalkozásként innovatív és jó minőségű megoldások jelentik sikerünk zálogát. Mindemellett olyan megoldásokat kell kifejlesztenünk, amik a nemzetközi versenyben helyt tudnak állni, és egyaránt hatékony segítséget nyújt mind egy nyugat-európai, mind pedig egy ázsiai vagy afrikai mobilszolgáltatónak. Örvendetes, hogy legújabb ügyfelünknek, Mongólia piacvezető mobilszolgáltatójának már az új fejlesztéssel tudtunk egy speciális, bevétel-biztosítási audit szolgáltatást nyújtani” – mondta Tóth György, az Allround ügyvezető igazgatója. Az Allround Informatikáról: Az Allround egy 100%-ban magyar vállalkozás, amely innovatív szoftvertermékeivel hódította meg a világpiacot az elmúlt 15 évben. Speciális üzleti megoldásai világszerte 20 ország távközlési szolgáltatójánál támogatják a hívásadat-feldolgozáshoz kapcsolódó üzleti folyamatokat, a számlázás, roaming illetve hatékony kockázatkezelés területén. A cég számos hazai és nemzetközi díj nyertese: 14. Magyar Innovációs Nagydíj – kiemelt elismerés, IT-Business Leadrship Award 2006, World Billing Awards 2006.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.