Európa legkisebb és legolcsóbb A3-as színes nyomtója az OKI-tól

|

Az OKI Printing Solutions bemutatta Európa legolcsóbb és legkisebb színes lapnyomtatóját, a vadonat új C8600 modellt.

A C8600 fogyasztói ára az eddig megszokott A3-as color készülékek árának hozzávetőlegesen a fele lesz, értékesítését 2006. november 27-én kezdik meg az OKI Printing Solutions hivatalos viszonteladó partnerei. A C8600, amely mindössze fele akkora, mint versenytársai, három változatával (C8600n, C8600dn, C8600cdtn) új kategóriát teremt a gazdaságos irodai színes nyomtatók piacán. A C8600 alapkészülékének alacsony, ára (amely alig több mint a konkurens termékek árának fele) sok vállalkozás számára először teszi elérhetővé a nagy teljesítményű, A3-as méretű színes nyomtatást. A csöndes és kis méretű C8600 ideális megoldás lehet helyszűkével küzdő cégek számára, illetve olyan szervezeteknél, amelyeknek szükségük van az A3-as méretű színes és fekete-fehér nyomtatás előnyeire. A C8600 nyomtató egymenetes papírtovábbításának és kétoldalas nyomtatási képességének köszönhetően üzleti dokumentumok széles skálájának gazdaságos, könnyen olvasható formátumú előállítását teszi lehetővé, a pénzügyi táblázatoktól a kiadványokon, jelentéseken, tervrajzokon át a nagyobb folyamatábrákig és grafikonokig. Ami a kreatívabb megoldásokat illeti, a C8600 A6-tól A3 méretig, 200 g/m2 papírvastagságig képes nyomtatni, és akár 1,2 m hosszú reklámcsíkokat (OKI banner) is elő tud állítani. A kategóriateremtő C8600 az OKI Printing Solutions saját, egyedülálló hardveres és szoftveres technológiájára, a High Definition Color (nagy felbontású színkezelés) technológiára épül, amely az alábbi négy alapelemének köszönhetően biztosít egyedülálló színes nyomtatási minőséget: - Nagy felbontású LED nyomtatófejek, amelyek széles színskálát, nagy színmélységet és egyenletes színátmeneteket biztosítanak; - Az OKI Printing Solutions egymenetes, egyenes vonalú papírtovábbító rendszere, amely kategóriájában a leggyorsabbá teszi ezt a nyomtatót, ugyanakkor a hordozók rendkívül széles skálájának megbízható használatát is lehetővé teszi; - A mikrofinomságú nagy felbontású (High Definition) festék segítségével közönséges irodai papírra is kiváló minőségű nyomatokat készíthetünk; - A beépített Nyomtatóvezérlő Rendszer gondoskodik az egyes elemek tökéletes együttműködéséről, és ezzel egyszerű, hibátlan nyomtatást biztosít.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.