Európai zöld megállapodás - a status quo nem opció

|

A Nemzetközi Energiaügynökség (IEA) legutóbbi jelentése szerint a nettó nullás kibocsátás egyedül az azonnali ipari forradalom útján érhető el.

"Eredeti eszközgyártóként a Siemens minden tudással és tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy a technológiákat a kutatás és a tesztelés szakaszából eljuttassa a kereskedelmi bevezetésig. A versenyszféra Siemenshez hasonló szereplőivel kialakított együttműködés nélkül nehezen birkóznánk meg a technológiákkal, amelyek szükségesek az európai zöld megállapodásba foglalt célok eléréséhez" - mondta Paula Pinho, a tiszta energiára történő átállás európai uniós szakpolitikai vezetője. Az igazgatót a Siemens újságírója kérdezte a nettó nullás kibocsátás felé vezető útról, a teljes cikket ide kattintva olvashatja el.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.