F5U302ea - újdonság a Belkintől

|

Nyomtasson, mentsen fájlokat, vagy hallgasson zenét vezeték nélkül a Belkin új, vezeték nélküli USB hubjával!

A Belkin megjelent az első, CE tanúsítvánnyal rendelkező, vezeték nélküli USB-termékkel Európában. A Belkin 4 portos vezeték nélküli USB hubja kábelrengeteg nélkül biztosít vezeték nélküli hozzáférést az USB-eszközökhöz. A vezeték nélküli USB hub lehetővé teszi az összes USB-eszköz vezeték nélkül történő csatlakoztatását a számítógéphez. Egyszerűen csatlakoztassa az USB-eszközöket - nyomtatót vagy merevlemezes meghajtót - a vezeték nélküli USB hubhoz. Ezután csatlakoztassa a mellékelt USB adaptert a számítógéphez. A laptop-felhasználók a helyiségben bárhol dolgozhatnak számítógépükkel, miközben 10 méteren belül folyamatos vezeték nélküli hozzáférésük lesz az USB-eszközökhez. A helyiségben bárhonnan nyomtathat, zenét hallgathat, szkennelhet, fényképeket tölthet le és CD-t írhat a kábeles csatlakozás kényelmetlensége nélkül. A Belkin hubja lehetővé teszi, hogy a nyomtató, a lapolvasó és a háttértároló lekerüljön az íróasztalról, így csökkenjen a zsúfoltság. A 2008 áprilisától kapható termék az alábbi részekből áll: vezeték nélküli USB hub, vezeték nélküli USB adapter, hálózati tápegység és vezeték nélküli USB adapter dokkolója. A F5U302ea vezeték nélküli USB hub: * USB nyomtatókat, fényképezőgépeket, lapolvasókat, merevlemezes meghajtókat és más eszközöket csatlakoztat a számítógéphez * Adatátvitel max. 480 Mbit/s sebességgel * Rendelkezik a vezeték nélküli USB technológia szerinti tanúsítvánnyal A Belkin vezeték nélküli USB hub rendelkezik CE-tanúsítvánnyal, valamint megfelel az ETSI szabványtervezetnek és az EK-előírásoknak. A vezeték nélküli USB technológia az Európai Bizottság által jóváhagyott, 1. osztályba sorolt termék.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.